Çözüldü Bungeecord global vip ücret karşılığında yapabilen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CarbonCraft3547

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
MertBasdas

Discord:

EgeErginel

öncelikle merhaba, ben kendi sunucuma global vip yapmak istiyorum. yani bi sunucuda vip olunca heryerde olsun. tam 1 aydır arıyorum bulamadım yapan olursa ücret karşılığında söyleyebilirmi hazır paket olursa daha iyi olur. permissionex powerfullperms denedim hiç biri olmadı sitemde yok gorupmanagerle olursa çok çok iyi olur.

SüreliVIP eklentisini kur tüm sunuculara. Sitene de multiple sunucu ürünü eklettir. Al sana global vip. ÖRN: VIP Aldığında hem lobiye hem skyblock a komut gönderirsin ve vip verirsin.

işte o olmuyo sitem yok + bungeecord diğer sunuculara komut gönderme yoktu bildiğim
Site olmadan yaparsan karışır. Plugin kodlatırsan tek plugin olmaz min 2 plugin olur her sunucuda. Bu da mantıken düşünürsek eğer siten yoksa siteye bütçe ayıramadığını gösterir ve kodlattığın kişiyle öyle bir anlaşmalısın ki bir tık ucuz yapsın.

sitem varda ayarlanmıyor yani nasıl desem mc.tc sitesi hiç bişey eklenmiyor sadece market kayıt olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl