Çözüldü bungeecord global vip sistemi problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MiraçKahraman

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
MyNameIsMico

Discord:

MyNameIsMico#0001

Merhabalar,benim bir sorunum var ve halen çözüm bulamadım,son çare buradan yardım almak olduğunu düşündüm.
Sorunum: global yetki sistemini güzel bir şekilde "LuckPerms" ile bağladım,burada hiçbir problem yok,vip verince heryerde dağıtıyor oda güzel,fakat skyblockta rütbe yetkileri var,bu yetkiler lobiye'de geliyor ve featherboard'da yetki: Lord,Overlord vs. yazıyor,ben oyuncular lobiye geldiklerine oyuncu ise oyuncu,vip veya üzeri üyeyse vip veya üzeri yetkisinin gelmesini istiyorum,kısacası lord ve overlord yetkisi skyblocka ait olduğu için,o yüzdende lobide hiçbir yetkisi olmuyor,çözmeme yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

Rütbe Plugini Kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız Nedir ?

Hmm Maalesef Onu Bilemiyorum CRanks ın Luckperms İle Uyuşmadığını Biliyorum Ama. Skript Yerine TheBestRank Kullanmanız Hem Sunucunuzun Sağlığı İçin Hemde Sorununuzun Düzelmesi İçin Bence Güzel Olucaktır. Sağlıcakla Kalın İyi Forumlar.

Merhabalar,benim bir sorunum var ve halen çözüm bulamadım,son çare buradan yardım almak olduğunu düşündüm.
Sorunum: global yetki sistemini güzel bir şekilde "LuckPerms" ile bağladım,burada hiçbir problem yok,vip verince heryerde dağıtıyor oda güzel,fakat skyblockta rütbe yetkileri var,bu yetkiler lobiye'de geliyor ve featherboard'da yetki: Lord,Overlord vs. yazıyor,ben oyuncular lobiye geldiklerine oyuncu ise oyuncu,vip veya üzeri üyeyse vip veya üzeri yetkisinin gelmesini istiyorum,kısacası lord ve overlord yetkisi skyblocka ait olduğu için,o yüzdende lobide hiçbir yetkisi olmuyor,çözmeme yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Lord & Overlord Gibi Yetkileri Bazı Skriptler Sayesinde Ayarlayabilirsiniz Skriptten Aşırı Anlamam Ancak Şöyle Birşey Düşünüyorum Örn Olarak Skyblock Sunucusunda .... yetkisine sahip birinin lobide veya başka game'lerde oyuncu olarak spawnlanmasını ayarlayabilirsiniz..

LuckPerms gibi eklentilere MySQL bağlayarak veya BungeeCord'a WebSender bağlayıp, CommandSync eklentisi ile tüm sunuculara komut gönderebilirsin. Yine de diyebileceğim en mantıklı şey yetki eklentine MySQL bağlamak olacaktır.

LuckPerms gibi eklentilere MySQL bağlayarak veya BungeeCord'a WebSender bağlayıp, CommandSync eklentisi ile tüm sunuculara komut gönderebilirsin. Yine de diyebileceğim en mantıklı şey yetki eklentine MySQL bağlamak olacaktır.
Arkadaş Zaten Ondan Bahsediyor Reis Skyblock Rütbe Sorununu Diyor..

Bungeecord sunucuna WebSender kurduktan sonra her sunucuna CommandSync Client eklentisi kur. Sonra /csync sunucuadı komut şeklinde girdir. Örneğin adam VIP aldıysa, /csync skyblock givevip %username% vip 30 ve /csync lobi givevip %username% vip 30 komutlarını uygulasın.

Merhaba, bunun için luckperms configindeki server kısmını değiştirmeniz gerekiyor. büyük ihtimal bütün sunucularda orada global yazıyor. oraya skyblock sunucunda skyblock yazmalısınız. sonrasında oyun içinde rank verir iken komutun sonuna sunucu ismini eklemelisiniz örnek /lp user hamzaeser parent addvip skyblock komutu sadece skyblck sunucunda vip verir ama /lp user hamzaeser parent add vip komutu bütün suncularda vip verir ve ranklarıda /lp user hamzaeser parent add caylak skyblock gibi komutla verebilirsiniz. Global sistem yapavaksanız hiç bir zaman set olarak kullanmöayın her zaman arank eklerken add komutu ile veriniz. yani /lp user hamzaeser prent set caylak skyblock değilde /lp user hamzaeser parent add caylak yazın.

yardımları için Hamza Eser'e teşekkür ediyorum,kolayca sorunumu çözdüm,yardımcı olan diğer arkadaşlarada teşekkürlerimi sunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl