Çözüldü Bungeecord "Geçersiz Oyuncu Verisi" Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetKrdamn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
AhmetKrdman

Discord:

ahmetkrdman

Bungeecord bir sunucuya sahibim. Lobi ve skyblock olmak üzere 2 adet sunucu var lobiye bağlanmada bir sorun yok ama lobiden skyblock'a geçişte "Geçersiz Oyuncu Hatası" hatasını veriyor. Birkaç kez girmeyi denedikten sonra sunucuya girilebiliyor.

Sunucuya girer girmez oyuncuya bir etki/komut kullandırma/envanter temizleme veya başka bir şey uygulayan bir eklentiniz var mı? örneğin sunucuya girer girmez hız efekti veren bir skript gibi. Belki de oyuncuyu birden fazla kez sunucuya katılmaya çalıştığı için hata veriyordur (2-3 kere art arda aynı sunucuya göndermek gibi)

Sunucuya giriş yapar yapmaz hesap üzerinde değişiklik yapan bir eklenti kullanıyor musunuz ? Koordinat değiştirme, envanteri düzenleme vb. Eğer kullanıyorsanız bundan dolayı bu hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz.

Hayır, oyuncu sunucuya katılınca herhangi bir işlem yaptırmıyorum.

Sunucuyu biraz kurcalarken debug modunu açtım ve sizinde dediğiniz gibi oyuncular sunucuya katıldığında hangi pluginler çalışıyor diye bakarken debug-event komutu sayesinde hangi pluginlerin PlayerJoin event'inde çalıştıklarına baktım. SuperVanish eklentisi karşıma çıktı. Eklentiyi kaldırdığımda bir daha bu hata ile karşılaşmadım. Herkese teşşekür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl