Sol Reklam

Çözüldü Bungeecord forkları tam olarak neye yarıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MassiveL34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 277
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MassiveL34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Puanlar
2.360
Yer
Türkiye
Merhaba Bungeecord haricindeki forklar deniyor sanırım Velocity & Waterfall vb bunlar neye yarıyor ben bir hub sunucu yaparken Bungeecord kurup Velocity ekstra mı entegre ediyorum yoksa direk Velocity Bungeecord görevi gören bişey mi Purpur Paper gibi? bu zamana kadar normal Bungeecord ve Spigot kullandım ekstra bişey kullanmadım ondan soruyorum

Ekstra özellikleri vs. oluyor bildiğim kadarıyla örn: waterfall ve flamecord hızlı geçiş ve bot koruması gibi şeyler sunuyor.

Merhaba Bungeecord haricindeki forklar deniyor sanırım Velocity & Waterfall vb bunlar neye yarıyor ben bir hub sunucu yaparken Bungeecord kurup Velocity ekstra mı entegre ediyorum yoksa direk Velocity Bungeecord görevi gören bişey mi Purpur Paper gibi? bu zamana kadar normal Bungeecord ve Spigot kullandım ekstra bişey kullanmadım ondan soruyorum
bence Bungeecord artık klasikleşmiş en basit fork diğer forkların terchih edilme sebepleri genelde bot koruma özellikleri ve daha performanslı olması

Ekstra özellikleri vs. oluyor bildiğim kadarıyla örn: waterfall ve flamecord hızlı geçiş ve bot koruması gibi şeyler sunuyor.

Haaa anladımmm teşekkür ederim

bence Bungeecord artık klasikleşmiş en basit fork diğer forkların terchih edilme sebepleri genelde bot koruma özellikleri ve daha performanslı olması

Anladım yani Velocity FlameCord Waterfall Bungeecord yerine geçen forklar dimi? ben Bungeecord ve ekstra Velocity kurmucam yani Velocity'de zaten bir Bungee forku? Çok teşekkür ederim bu arada sizede yorumunuz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı