Çözüldü Bungeecord ekledikten sonra sohbete bir şey yazamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 949
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetk1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6

Discord:

AHMET#4877

Şöyle anlatayım, Ben sunucuya Bungeecore ekledim ve herşeyi bağladım. Sunucu ve Bungeecore sorunsuz açılıyor fakat sunucuya girdiğinizde hiçbir komut ya da yazı yazamıyorum. Garip olansa konsoldan komut yazabiliyorum. Bungeecore'da bütün permission'ları sildim. Bungeecore'un içinde iki eklenti var, birisi "Aegis", diğeri ise "ServerListPlus. Bu sorunu çözmek için ne yapmam gerek?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Aegis bir eklenti değil fork. Aegis orjinal mi?

Arkadaşım Kurdu Aegis i Bana Lisanslı Dedi

Bungeecord sunucunuzun ve spigot sunucusunun log dosyalarını atabilir misiniz?

BungeeCore De proxy log dosyasınımı atıyım ?

Evet, hem onu hem de oyun sunucunuzun log dosyasını.

Son düzenleme:
Aegis'i plugins klasöründen silin, ayrıca ana sunucunuzda tonlarca hata bulunuyor önce onları çözmelisiniz. Chat'e mesaj atamama olayı skriptlerden olabilir, skriptleri silip tekrar deneyin.

Tamam Da ben Aegis i Sunucuya Bot Basıyolar Diye EklemişTim Onu Siler Sem yine Bot bascaklar
Nasıl olcak o zaman

Tamam Da ben Aegis i Sunucuya Bot Basıyolar Diye EklemişTim Onu Siler Sem yine Bot bascaklar
Nasıl olcak o zmjn
Aegis öyle kurulmuyor, Bungeecord'u çalıştırırmış gibi çalıştırman lazım. Yani Bungeecord.jar dosyanı sil, Aegis'i sunucunun ana klasörüne at ve ismini Bungeecord olarak değiştir.

Anladım

Dediklerini Yaptım Hayla Oyun chat ine bişey yazılmıyor @Inxity

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl