Çözüldü bungeecord connect player to "skyblock"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lust4Ahmet

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
Lust4Ahmet
Facebook
Ahmet Saraç
X
Lust4Ahmet

Discord:

HazretiAhmet#9286

Arkadaşlar Acil Yarımd Lazım Çakmalobi Kurdum BungeeCord Bağladım Çakma Lobiden Direk Skyblock A Aktarıcak Ama bungeecord connect player to "skyblock" Hatası Veriyor Skript'e Ysptık Bunu da Nası Düzeltebilirim Yardımcı Olabilcek Varmı Acil!!!

Türkçe bir kez daha katledildi, senden daha detaylı anlatmanı rica edeceğim.

Skript bungeecord connect player to "skyblock" hatası veriyor canım kardeşim login yaptıktan sonra skyblock a aktarmıyor

bungeecord configindeki servers kısmındaki skyblock ip sinin hangi başlıokta yazdığına bak büyük ihtimal skyblock adlı server yok.

bungeecord configindeki servers kısmındaki skyblock ip sinin hangi başlıokta yazdığına bak büyük ihtimal skyblock adlı server yok.
Dediğini Anlamadım Ama Sanırım BungeeCord'a SkyBlock U Eklememişsin Diyorsun Ama Ekledim SkyBlock'u Oraya Niye Böyle Hata Veriyor Anlamadım

servers:
Skyblock:
motd: ''
address: İP ADRESİN:25567
restricted: false
cakmalobi:
motd: ''
address: İPADRESİN:25568
restricted: false

Neden kaynaklandığını bilmiyorum ama bungeecord config kısmını kendine göre düzenlermisin ? üstte attım buraya bakarak yap

zaten böyle kardeşim

bungeecord connect player to "serveradı"

NOT: "serveradı" adlı yere bungeecordun configinde skyblock serverinin adını ne yaptıysan onu yaz. Büyük küçük harf dikkat et.

Çalışmazsa ekran görüntüsü at hatanın.

Son düzenleme:
Skript
bungeecord connect player to skyblock
Hatasını Vermeye Devam Ediyor Sk Reload all Çekince Tek Bu Hata Gösteriyor

Son düzenleme:
kanka onu biliyoruz zaten sen ss at

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MESAJLARIN ÇOKLU GİTMESİ İNTERNETİMLE ALAKALI SIKINTILI YANİ YÖNETİCİLER YANLIŞ ANLAMASIN SİLEBİLİYORLARSA FAZLA OLANLARI SİLEBİLİRLER ART NİYET İLE YAPILAN BİR ŞEY DEĞİL :( (Sanırım Ben Sildim)

Son düzenleme:
"" içine almayı unutma. bungeecord connect player to "Skyblock"

İkisinde de Aynı Hatayı Alıyorum

Son düzenleme:
BungeeCord u güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl