Çözüldü BungeeCord ➤ ÇakmaLobi Authme Sorun!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arweneos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.687
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arweneos

UI/UX DESIGN
Elmaslar
55
Minecraft
Arweneos

Discord:

Arweneos#3667

Cümleten Selamın Aleyküm Arkadaşlar Hub Sunucu Yapıyorum Fakat Authmede sorun Oluyor

Sorun: Arkadaşlar SkyBlock Sunucumda 1 İP ile 1 Defa Kayıt Ola biliyorsun Authmeyi Alıyorum ÇakmaLobi sunucu ma atıyorum herkese 1 İpe Bağlıyor ve yeni gelenler kayıt olamıyor bu sorunu çözenlere şimdiden teşekkür ederim İyi Günler :)

authme değiştirirmisin yani ayrı bir authme kullan onun içindeki kayıtlı kullanıcıları ona aktar authme güncel olmayabilir yada authme yi yeniden indir anladın sen

tamam teşekkürler Konut kilit lütfen @smt287 [DOUBLEPOST=1502051407,1502049911][/DOUBLEPOST]
Öncelikle Authme Reloaded pluginini yükle.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak indirebilirsin. Sonradan ise bungeecord.yml adlı dosyaya gir. "ip_forward: true" yapmalısın. Ardından spigot.yml girip "bungeecord: true" kısmını bu şekilde yap. Sorun çözülecektir.
şimdi yine sorun var sahtelobiye girince /lobi yazion sifreni yazmadan oraya gonderiyor bunu nasil hallederim @Deichor

Orada o komutu engellemeyi deneyin. Ayrıca bungeecord ayarlarından yetkileri kaldırın.

@Deichor Hayır Sunucuda slashserver eklentisi bulunuyor /lobi yazarak çakmalobiden lobiye gidiyor şifresini yazmadan ?

@smt287 Peki Kaldırırsam Oyuncular Nasıl Sunucu Arası Geçiş Yapcak ?

@Deichor Zaten Skript Ve MyCommand Kullanıyorum Ve Bungeecord da slashserver eklentisi yüklü o zaman slashserver eklentisini kaldırammı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl