Çözüldü Bungeecord bot yüzünden çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emregg0

Play.xBraveMC.com
Elmaslar
27
Minecraft
Emregg0

Discord:

| Emre |#6756

Merhaba sunucumda noproxy pluginim var botlar sunucuya giremiyor fakat bi süre sonra bungeecord çöküyor böyle ipler (aynı ip fakat portaları farklı)spamlanıyor örnek
2FBD0166-4D3F-471A-97B3-39178AE13A99.jpeg

Resimdeki ip gibi bi sürü ip spamlanınca bungeecord çöküyor fakat skyblock ile çakmalobi çökmüyor?

Sunucuyada hiç bir bot girmiyor fakat bungeecrd çöküyor nasıl engelleyebilirim?

Merhaba sunucumda noproxy pluginim var botlar sunucuya giremiyor fakat bi süre sonra bungeecord çöküyor böyle ipler (aynı ip fakat portaları farklı)spamlanıyor örnek Ekli dosyayı görüntüle 58404

Resimdeki ip gibi bi sürü ip spamlanınca bungeecord çöküyor fakat skyblock ile çakmalobi çökmüyor?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu pluginleri bungercoord plugin bölümüne yükle

Bu pluginleri bungercoord plugin bölümüne yükle
Yuh kac tane plugin o hepsini yuklerse sunucu gg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bide bunlar ayni gorevli degilmi

Yuh kac tane plugin o hepsini yuklerse sunucu gg

Bide bunlar ayni gorevli degilmi
Bunları kendi test sunucuma yükledim sunucum çökmedi ? ayrıca
Her Pluginin arasında farklar var senin attıgınla benim attıgım pluginlerden 2 side aralarında fark var diye düşünüyorum

Merhaba sunucumda noproxy pluginim var botlar sunucuya giremiyor fakat bi süre sonra bungeecord çöküyor böyle ipler (aynı ip fakat portaları farklı)spamlanıyor örnek Ekli dosyayı görüntüle 58404

İlgili ip adresini engelle. Aynı problemi 1 yıl önce bende yaşıyordum. Çözümü IP adresini engelleyerek bulduk.
Not: Rami ne kadar arttırırsan arttır yine kapanıyor. Biz 16 gb'a kadar çıkardık yine kapanıyordu. Bu arada kendin engellemeye bilmiyorsan kullandığın firmaya destek talebi üzerinden ip adresini at engellesinler.

İlgili ip adresini engelle. Aynı problemi 1 yıl önce bende yaşıyordum. Çözümü IP adresini engelleyerek bulduk.
Not: Rami ne kadar arttırırsan arttır yine kapanıyor. Biz 16 gb'a kadar çıkardık yine kapanıyordu. Bu arada kendin engellemeye bilmiyorsan kullandığın firmaya destek talebi üzerinden ip adresini at engellesinler.
Yorumun için teşekkürler onuda deneyeceğim.

ipleri engelledim bungeecord ram 256mb yaptim sorun çözüldü

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl