Çözüldü Bungeecord bağlanma hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MYSTERISE

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
12
Minecraft
Mysterise

Discord:

TugayTKSZ#0259

Herkese merhaba benim sorunum başka bir vds den bungeecord ile başka bir vdsdeki sunucuma bağlandırmaya çalışıyorum ama giriş yaptıktan sonra şu hata ile oyundan atıyor ama aynı vdsden bungeecordu bağlayınca problem olmuyor sebebini bilen varmı?
Screenshot_3.png

Aynısı bende de olmuştu ama TitleManager'ı kaldırdığımda sorun çözülmüştü anlam veremedim.

İki sunucunuzun da firewallarını kapatıp deneyin
Windows kullanıyorsanız arama kısmına firewall yazın ve aşağıdaki resimdeki gibi kapatın
1657068660378.png

Eğer linux centos kullanıyorsanız systemctl stop firewalld kodunu terminale girin ve firewallı kapatın

NOT: İki vds'de de kapatın eğer yine olmuyorsa portları kontrol edin bir yanlışlık yapmış olmalısınız

İki sunucunuzun da firewallarını kapatıp deneyin
Windows kullanıyorsanız arama kısmına firewall yazın ve aşağıdaki resimdeki gibi kapatın Ekli dosyayı görüntüle 205304

Eğer linux centos kullanıyorsanız systemctl stop firewalld kodunu terminale girin ve firewallı kapatın

NOT: İki vds'de de kapatın eğer yine olmuyorsa portları kontrol edin bir yanlışlık yapmış olmalısınız
firewall kapalı ikisindede fakat yine olmuyor
discorddan eklermisiniz TugayTKSZ#0259 size istek atamıyorum

Selamlar. Portları ekleyip deneyin birde şöyle bir videom vardı izleyin bunu deneyin tüm portlarınıza
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

spigot sunucusundaki bungeecord ayarının true olduğuna emin olunuz ve spigot ve bungeecord portlarınızı kontrol ediniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl