Çözüldü BungeeCord Acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Obilux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
herkese selamlar size bir şey soracam mesela ben server portlarını localhost:25566 localhost:25567 localhost:25568 şeklinde yapıyorum sıkıntı olurmu bir sorumdaha bungeecorddaki serverin ip'isini bulurlarsa giriş yapabilirler nasıl halledecem teşekkürler
İYİ FORUMLAR

• Sıkıntı oluşmaz.
  • Sen ip'i biliyorsun bir tane yeni hesap açıp dene. ve serverin spigot.yml'ye gir ve BungeeCord'u TRUE yap.

teşekkürler deniyeceğim en kısa zamanda[DOUBLEPOST=1497097284,1497012389][/DOUBLEPOST]hocam oluşuyor giriyor atması gerek bir plugin felan yokmu

Bir plugini yok, onun config'den bir ayarı var.
Eve geçince bakarım.

tamamdır teşekkürler beklemedeyim[DOUBLEPOST=1497102267,1497101940][/DOUBLEPOST]hocam dediğinizi yaptım oldu sanırım girerken şey diyor If you wish to you IP forwarding, please enable it in your BungeeCord config as well![DOUBLEPOST=1497102406][/DOUBLEPOST]ama şimdide çakma lobiden lobiye yönlendirirken servere almıyor aynısını diyor

herkese selamlar size bir şey soracam mesela ben server portlarını localhost:25566 localhost:25567 localhost:25568 şeklinde yapıyorum sıkıntı olurmu bir sorumdaha bungeecorddaki serverin ip'isini bulurlarsa giriş yapabilirler nasıl halledecem teşekkürler
İYİ FORUMLAR
Sorun basit bilindik portlar kullanma

Serverlerin portlarını değiştir. Lobininkini 25565 bırak.

hocam olsun ne olur ne olmaz buldu diyelim %1 lik ihtimali bile göze almak lazım[DOUBLEPOST=1497292290,1497292088][/DOUBLEPOST]ayrıca bazı programlar ıp deki portları tarıyor ve sana söylüyor :D

İYİ FORUMLAR

Bu sorun oyuncuların Auth Me plugini bloklar ve /login yapmadan oyuna devam ederler. Tehlikesi bu. Çözümü ise bungeecord dosyasının içindeki config.yml'yi aç. Orda Ip_forward: false iken onu Ip_forward: true yap.

Bu sorun oyuncuların Auth Me plugini bloklar ve /login yapmadan oyuna devam ederler. Tehlikesi bu. Çözümü ise bungeecord dosyasının içindeki config.yml'yi aç. Orda Ip_forward: false iken onu Ip_forward: true yap.
en kısa sürede deniyeceğim teşekkürler

Denediğiniz'de sorunun çözüldüğünü belirtin, konunuzu kilitleyelim.
İyi forumlar.

teşekkürler yarın deniyebilirim olursa yazarım sağolun[DOUBLEPOST=1497366142,1497301350][/DOUBLEPOST]hala aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl