benjamin17
MerhabalarEkli dosyayı görüntüle 236327
bungeecordu ile calıstırdıgımda olmadı bende xcord kurdum ve server mainsunucu yazınca girmiyor bu hatayı alıyorum nedeni nedir
sorgedx
crack kullandığımı nerden çıkardın? discorddan destek alıp çözdümdostum buna buradan cevap vermek uygun değil eğer xcord orijinalse gidip xcordun discorddunda sorabilirsin büyük ihtimalle crack kullanıyorsun orijinal olduğunu kanıtlarsan yardımcı olayım

benjamin17
Crack kullandığınızı söylemiyor arkadaş. Olasılık yürütmüş, Trnin büyük çoğunluğu crack kullanmakta ve crack kullanan kişilere destek verilmiyorum Forum üstünde :)crack kullandığımı nerden çıkardın? discorddan destek alıp çözdüm
hala hala ama discord odlarına baktımcrack kullandığımı nerden çıkardın? discorddan destek alıp çözdüm
sorgedx
FakeLobby'nin spigotunu değiştirdim ve ana sunucumun taco'sunu değiştirdim ve sorun ortadan kalktıCrack kullandığınızı söylemiyor arkadaş. Olasılık yürütmüş, Trnin büyük çoğunluğu crack kullanmakta ve crack kullanan kişilere destek verilmiyorum Forum üstünde :)
Sorunun nasıl çözüldüğünü buraya yazarsanız çok sevinirim. İleride aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bir kolaylık olur.
İyi günler dilerim
sorgedx
çözdüm hocam taco'danmışMerhabalar
İlk olarak xcord orjinalmi ?
2. Olarak log dosyalarını iletmeden tam olarak yardımcı olamam.
özelden destek aldım hocam? siz niye crack kullanmış olarak belirtmek istiyorsunuz?hala hala ama discord odlarına baktım
- Bugün 00:58'dan sonra hiç böyle bir soru sorulmamış ve sorgedx isiminde discordda böyle biridde bulunmuyor
o hata outdated plugin olduüunda oluyor dostum özelden destek aldım diyorsun discord ismini atta bakalım var mısın o discordda sorgedx isminde biri yok discordda ve bob özelden destek vermiyor çok nadir verir ve xCord'u satın aldın madem neden buradan destek istiyorsun mantık var değil mi iyi günler dostum ikimizde biliyoruzçözdüm hocam taco'danmış
özelden destek aldım hocam? siz niye crack kullanmış olarak belirtmek istiyorsunuz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!