Çözüldü Bungeecoard Tps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 2 saat sonra atsam daha iyi yardımcı olabilirmisiniz ?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
uzun bi timings raporu oldu sanırsam
nasıl düzeltebilirim yeni eklentiler kurmam veya silmem gerekirmi yardım ederseniz sevinirim

tam olarak emin değilim, timings pek anlamam o yüzden benim dediklerimden sonra başkasının tavsiyesinide dinle

- dünyalarının çoğunda fazla entity var gibi (özellikle askyblock)
- chunk kısabilirsin
- huni ve spawner'e limit getirebilirsin
- guibalance sil
- ncp'de sıkıntı var gibi

birkaç şey daha var

fakat bunlar yetmeyecektir güçlü bir makine kullanmanı tavsiye ederim

start.bat sıkıntılı.
1608324100538.png

Eklentinin yorumlarına bakınca, birkaç kişide de aynı sorunun olduğunu görüyoruz.
1608324313060.png

Anlatmaya gerek yok bence, mob stack eklentisi kullanabilirsin büyük oranda optimize olacaktır senin için.
1608324447138.png

Ek olarak AAC biraz ağır bir koruma, onun yerine Matrix gibi daha hafif eklentiler kullanabilirsin eğer güçlü bir donanımın yoksa.

start.bat sıkıntılı.
Ekli dosyayı görüntüle 151458

Eklentinin yorumlarına bakınca, birkaç kişide de aynı sorunun olduğunu görüyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 151459

Anlatmaya gerek yok bence, mob stack eklentisi kullanabilirsin büyük oranda optimize olacaktır senin için.
Ekli dosyayı görüntüle 151460

Ek olarak AAC biraz ağır bir koruma, onun yerine Matrix gibi daha hafif eklentiler kullanabilirsin eğer güçlü bir donanımın yoksa.
Hocam size 2 sorum olucak ilk olarak teşekkürler diyerek başlamak istiyorum start.bat daki hata nedir 2.si ben item spawnlayan spawner kullanıyorum başka item spawnlayan plugin önerirseniz kullanırım

start.bat daki kodları atarsan yardımcı oluruz. 2. Hakkında bir bilgim yok fakat internetten yabancı kaynaklardan illa bulursun plugin olarak. Skript olarak zaten dolu.

JavaScript:
@ECHO OFF
TITLE Gamers Sword - Skyblock
color e
:x
echo  .
echo  .            play.gamerssword.site
echo  .
echo  .              Sunucusu   Baslatiliyor
echo  .
java -Xmx3072M -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -jar spigot.jar -o false

PAUSE
goto x

nasıl atacağımı bilemedim inşallah doğru atmışımdır :D

Skript kastırmazmı ?

JavaScript:
@ECHO OFF
TITLE Gamers Sword - Skyblock
color e
:x
echo  .
echo  .            play.gamerssword.site
echo  .
echo  .              Sunucusu   Baslatiliyor
echo  .
java -Xmx3072M -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -jar spigot.jar -o false

PAUSE
goto x

nasıl atacağımı bilemedim inşallah doğru atmışımdır :D

Skript kastırmazmı ?
Kod:
@echo off

title sunucu ismi

java -Xmx3G -jar -Dfile.encoding=UTF-8 PaperSpigot.jar

PAUSE
Birde bunu denermisiniz. Bir hata göremedim bat komudunda.

Kod:
@echo off

title sunucu ismi

java -Xmx3G -jar -Dfile.encoding=UTF-8 PaperSpigot.jar

PAUSE
Birde bunu denermisiniz. Bir hata göremedim bat komudunda.
Çalıştı yeni paket yapıyorum şuanda bana item spawner plugini lazım yardımcı olabilcek varmı ?

Askyblock dünyasına gidip /mvm set animals false ve /mvm set monsters false komutlarını uygula. Huni Sınırı Getir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl