Çözüldü Bungeecoard Tps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunademircan145

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
Gamers_Sword

Discord:

♦GMS-Tuna♦#0001

Arkadaşlar kısa süre önce opskyblock sunucusu açtım 4 gb 4 çekirdek sunucu ile sonra yetmediğini düşündüm ve skyblock a özel 6 gb 4 çekirdek yeni sunucu aldım ama halen tps 13 - 11 lerde geziyor nasıl düzeltebilirim ?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
birçok nedeni olabilir, detay vermen en sağlıklısı olacaktır

ne yapınca TPS azalıyor
eklenti paketinin içerisinde leak veya gereksiz eklentiler var mı
ne kadar ram veriyorsun? veya verdin mi

detay vermezsen yardımcı olamayız

Gereksiz eklentileri kaldırmıştım 5.5 gb ram veriyorum 500mb makineye olmak üzere

Yeni bir paket yapsam hangi pluginleri kullanmam gerekir özellikle spawner olayı için şuanda tornadospawner kullanılıyo

timings atsaydın, HA doğru biz olağanüstü güçlerimizle sen atmadan okuyabiliyorduk unutmuşum

timings atsaydın, HA doğru biz olağanüstü güçlerimizle sen atmadan okuyabiliyorduk unutmuşum
Kusura bakmayın daha yeni başladım bu işlere fazla detaylı bilmiyorum şimdi başlatdım

Genellikle oyuncu sayısı artınca gerçekleşiyo 7 kişide 17 tps 23 kişide 9 tps e kadar düşüyor

daha uzun bir timings raporu bildiğim kadarıyla daha sağlıklı olmaz mı? @MustafaTRK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl