Çözüldü %bungee_total% çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forrise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 719
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forrise

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Placeholderapi eklentisi yükleyerek. Sırasıyla bu komutları giriniz.

1. /papi ecloud download Bungee
2. /papi reload
ya kanka yanlış gösteriyor diyorum düzgün okuyabilir misin

Başlık için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?

Başlık için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
placeholde işte.
1-herşey tam ecloud download bile yaptım
1- %bungee_total% sunuculardaki toplam oyuncu sayısını gösterir fakat benimki yanlış gösteriyor sorun o

placeholde işte.
1-herşey tam ecloud download bile yaptım
1- %bungee_total% sunuculardaki toplam oyuncu sayısını gösterir fakat benimki yanlış gösteriyor sorun o
Hangi bungeecord forkunu kullanıyorsunuz, sunucu sürümünüz ve kullandığınız placeholderapi sürümünü iletebilir misiniz?

Hangi bungeecord forkunu kullanıyorsunuz, sunucu sürümünüz ve kullandığınız placeholderapi sürümünü iletebilir misiniz?
sunucu sürümü 1.18.2, placeholder latest ve fork kullanmıyorum

Hocam merhaba /papi ecloud download server sonrasında /papi reload komutlarını kullanarak sorunu cözebilirsiniz.

Önceden /papi ecloud download server ve /papi reload yaptınız mı?
/papi ecloud status bu komutu uyguladığınızda iletilen mesaj'ı iletebilir misiniz?
spigot.yml'den bungeecord: true ve bungeecord config.yml ip_forward: true olduğuna emin olun.

olmazsa
BungeeCord configinizdeki

default_server_domain: <sunucuipadresi>
ip_forward: true
force_default_server: false
prevent_proxy_connections: true
online_mode: false
ping_passthrough: true
proxy_protocol: false

bu şekilde ayarlayın.

Son düzenleme:
Önceden /papi ecloud download server ve /papi reload yaptınız mı?
/papi ecloud status bu komutu uyguladığınızda iletilen mesaj'ı iletebilir misiniz?
spigot.yml'den bungeecord: true ve bungeecord config.yml ip_forward: true olduğuna emin olun.

olmazsa
BungeeCord configinizdeki

default_server_domain: <sunucuipadresi>
ip_forward: true
force_default_server: false
prevent_proxy_connections: true
online_mode: true
ping_passthrough: true
proxy_protocol: false

bu şekilde ayarlayın.
siz bilerek mi yapıyorsunuz bunu. belirtiğiniz gibi herşeyi daha önceden ve papi ecloud downloadı yaptım. %bungee_total% yanlış gösteriyor sorunum bu

Hocam merhaba /papi ecloud download server sonrasında /papi reload komutlarını kullanarak sorunu cözebilir
kanka yazdığın mesaj benim sorunumla alakası yok yaptım diyorum sorun yanlış gösteriyor bunda anlamıycak ne var ya

siz bilerek mi yapıyorsunuz bunu. belirtiğiniz gibi herşeyi daha önceden ve papi ecloud downloadı yaptım. %bungee_total% yanlış gösteriyor sorunum bu
Dostum bu kadar agresif olmaya gerek yok, sorunun büyük ihtimalle configlerinin yanlış ayarlanmasından kaynaklanıyor, dediklerime göz bile gezdirmeden böyle atar yapman yanlış. Gönderdiğin fotoğraflar görünmüyor, eki görüntüle'ye tıkladığımda erişim iznimin olmadığını söylüyor. Sorununuz ya kullandığınız pluginden ya da configden kaynaklandığını söylüyorum, gökten inen bir uzaylının gelip placeholder'inizi bozma şansı yok. Hangi plugini kullanıyorsunuz? Eklentinizin PlaceholderAPI'yi desteklediğine, çakışan bir eklentiye sahip olmadığınıza vb. emin misiniz? Üslubunuzu düzeltmenizi öneririm.

Dostum bu kadar agresif olmaya gerek yok, sorunun büyük ihtimalle configlerinin yanlış ayarlanmasından kaynaklanıyor, dediklerime göz bile gezdirmeden böyle atar yapman yanlış. Gönderdiğin fotoğraflar görünmüyor, eki görüntüle'ye tıkladığımda erişim iznimin olmadığını söylüyor. Sorununuz ya kullandığınız pluginden ya da configden kaynaklandığını söylüyorum, gökten inen bir uzaylının gelip placeholder'inizi bozma şansı yok. Hangi plugini kullanıyorsunuz? Eklentinizin PlaceholderAPI'yi desteklediğine, çakışan bir eklentiye sahip olmadığınıza vb. emin misiniz? Üslubunuzu düzeltmenizi öneririm.
.

Siz benim sorunumu anladınız mı onu söylermisin ilk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl