Bungee Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Obilux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
herkese selamler sizdem bir skript isteyeceğim bungecord sunucum sallıyorum xxxxx ipsini adam buldu portuyla giriş yapınca aninda kicklicek yapilabilir mi yapanlara simdiden teşekkürler
Not: Pluginde Olur Ama IpWhiteList Kullanmayı Bilmiyorum Skript Olursa Daha Pratik Olur

bilindik portalardan kaçının.Kendini uyanık sananlar ola biliyor.
578777 gibi yaparsan zor olur

hocam dediğim gibi %1 lik ihtimali bile göze almak lazım sonuçta oyunculara hizmet verecez açıktan yararlanmalarını istemem girdimi atsın kısacası[DOUBLEPOST=1497292329,1497292258][/DOUBLEPOST]ayrıca bazı programlar ıp deki portları tarıyor ve sana söylüyor :D

bilindik portalardan kaçının.Kendini uyanık sananlar ola biliyor.
578777 gibi yaparsan zor olur

İnternette bir sürü ip finder var. Portun bulunması acayip basit birşeydir.

hocam dediğim gibi %1 lik ihtimali bile göze almak lazım sonuçta oyunculara hizmet verecez açıktan yararlanmalarını istemem girdimi atsın kısacası[DOUBLEPOST=1497292329,1497292258][/DOUBLEPOST]ayrıca bazı programlar ıp deki portları tarıyor ve sana söylüyor :D

Oyuncunun girdiği portu kontrol ettiremezsin diye biliyorum. Ama IPWhitelist'i yüklersen yapman gerekenler şunlar;
  1. Config.yml'yi aç.
  2. Oradaki ipyi Bungee ip'si ile değiştir.
  3. Mesajı kendine göre ayarla.
  4. Sunucunu yeniden başlat.

Port bulma programı sayesinde tüm portları bulurlar. Ya ipwhitelist yada spigottaki bungeecord u true yapman bungeecord açman lagg yapayabilir ipwhitelist idealdir.

Port bulma programı sayesinde tüm portları bulurlar. Ya ipwhitelist yada spigottaki bungeecord u true yapman bungeecord açman lagg yapayabilir ipwhitelist idealdir.

Kod:
Bungeecord:true
Bunu yapması lag yapmaz fakat sunucuya girişleride tamamen engellemez.Birisi sahte bir bungeecord açarak bu güvenliği çok rahat bir şekilde atlatabilir.En iyisi IPWhitelist'tir.

Kod:
Bungeecord:true
Bunu yapması lag yapmaz fakat sunucuya girişleride tamamen engellemez.Birisi sahte bir bungeecord açarak bu güvenliği çok rahat bir şekilde atlatabilir.En iyisi IPWhitelist'tir.

Herkezin senin ki gibi 128 GB ı yok deniyelim 2-3 GB ye bungeecord açık kapatmak hangisi performans açısından iyi olur :)

Herkezin senin ki gibi 128 GB ı yok deniyelim 2-3 GB ye bungeecord açık kapatmak hangisi performans açısından iyi olur :)
Ahaha :) Artık oda yok ;) IPWhitelist en iyisidir.

çok sağolun hemen deniyorum Twenor <3[DOUBLEPOST=1497446499,1497446303][/DOUBLEPOST]peki bunu bungeecord pluginemi yoksa sunucu pluginine atacam

Sunucunuzun içerisindeki plugins'e atıcaksını bungeecord'a değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl