Çözüldü Bungee komutları engelliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NECDET720XX

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
NECDET720XXX

Discord:

necdetefe0

Towny acdim ama bungeecord komutları engelliyo oraya nasi komut ekleyebilirim

Tam olarak bungecord nasıl engelliyor?

Bungecord komutlarınıdan bahsediyorsanız configi üstünden default gruba izinleri ekleyin.

Oyundaki komutlar engelleniyor ise commandwhitelist vb bir plugin engelliyor olabilir.

Tam olarak bungecord nasıl engelliyor?

Bungecord komutlarınıdan bahsediyorsanız configi üstünden default gruba izinleri ekleyin.

Oyundaki komutlar engelleniyor ise commandwhitelist vb bir plugin engelliyor olabilir.
Şey komutlar gözükmüyo direk açıyorum chat i gözükmüyo komutlar napmam lazim

Dediğim gibi sunucunuzda komutları engelleyen bir plugin olabilir.
Commandwhitelist var ama oraya komutları ekliyorum ama bungeecord a bı plugin filan yuklersem onun komutu geliyo
Bungeecord dan mi kaynakli

Commandwhitelist var ama oraya komutları ekliyorum ama bungeecord a bı plugin filan yuklersem onun komutu geliyo
Bungeecord dan mi kaynakli
Eğer bungecord komutlarını diyorsanız configi üstünden Perm vermeniz gerekmekte. Hangi komutları bahsettiğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Eğer bungecord komutlarını diyorsanız configi üstünden Perm vermeniz gerekmekte. Hangi komutları bahsettiğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Towny komutları ni eklemek istiyorum

Towny komutları ni eklemek istiyorum
Towny komutlarını luckperms veya diğer grup pluginleri üstünden gerekli izinleri verin. Ardından commandwhitelist üstünden hangi komutların permlerini eklediyseniz o komutları ekleyin.

Towny komutlarını luckperms veya diğer grup pluginleri üstünden gerekli izinleri verin. Ardından commandwhitelist üstünden hangi komutların permlerini eklediyseniz o komutları ekleyin.
Zaten permleri verili commandwhitelist tede komutları ekli

Zaten permleri verili commandwhitelist tede komutları ekli
Bungecordu devre dışı bırakın ve bungecord olmayacak şekilde sunucuya giriş sağlayıp deneyin. Sorunun bungecord ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca towny ye ait tam bir log dosyasını hastebin veya mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın

Bungecordu devre dışı bırakın ve bungecord olmayacak şekilde sunucuya giriş sağlayıp deneyin. Sorunun bungecord ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca towny ye ait tam bir log dosyasını hastebin veya mclogs isimli siteye yükleyip buraya atın
Bide sey sorcam paper hatası veriyo DO NOT REPORT THIS TO PAPER diyo

Bide sey sorcam paper hatası veriyo DO NOT REPORT THIS TO PAPER diyo
O satırı komple Türkçe çeviri yaparsanız zaten bu hata paper ile ilgili değil. Bunu paper a belirtmeyin diyor. İngilizce çeviri kullanarak çoğu hatayı anlatabilirsiniz zaten.

O satırı komple Türkçe çeviri yaparsanız zaten bu hata paper ile ilgili değil. Bunu paper a belirtmeyin diyor. İngilizce çeviri kullanarak çoğu hatayı anlatabilirsiniz zaten.
Ben luckperms e Perm leri verdim bungeecord dadami vermem gerekiyo default una

Bide bende commandwhitelist te protocollib kapalı onu kapalı mı dutuyim açık mı yapayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl