BloodyX#4069
Bana ulaşır mısınız discord dan yada buradan.Merhaba benim hub sunucum var ve çok saldırı oluyo sunucuyaadam lobi fln eş geçip direk kendine op fln veriyo ayrıca tüm configler ayarlı bungee true fln hangi pl lazım paralı fln olsun yinede korusun yeter lütfen çok ihtiyacım var bungee ye kurucam her türlü saldırıdan koricak
mravci
Sorunun çözülmediyse discorddan istek atabilirsin dostum yardımcı olayımMerhaba benim hub sunucum var ve çok saldırı oluyo sunucuyaadam lobi fln eş geçip direk kendine op fln veriyo ayrıca tüm configler ayarlı bungee true fln hangi pl lazım paralı fln olsun yinede korusun yeter lütfen çok ihtiyacım var bungee ye kurucam her türlü saldırıdan koricak

Yusuf Mert
Yaşadığınız sorun hakkında, Nourse Project olarak size yardımcı olmak isteriz.Merhaba benim hub sunucum var ve çok saldırı oluyo sunucuyaadam lobi fln eş geçip direk kendine op fln veriyo ayrıca tüm configler ayarlı bungee true fln hangi pl lazım paralı fln olsun yinede korusun yeter lütfen çok ihtiyacım var bungee ye kurucam her türlü saldırıdan koricak
BloodyX#4069
Bana ulaşın isterseniz.lütfen
yardım

Yusuf Mert
Buyur yardımcı olayım.lütfen
yardım
ixsosgt
flamecord varSpigot sunucularına PreventPortBypass eklentisini veya SafeNET eklentisini tüm sunuculara kurarak port sorununu ortadan kaldırabilirsin.
Ek olarak https://www.mc-tr.com/konu/bungeecord-kullanilan-sunucularda-ki-acik.123216/ bu konuya kesinlikle göz atman gerek.
Ek önerilerim:
- Düz Bungeecord kullanmayın, bunun yerine XCord tarzı geniş kapsamlı forklar kullanın.
- Sunucularınızı düz kurmayın, ekstra korumalar ekleyin LPX ve PLHide gibi önemli korumalar.
- Mutlaka bot koruması kullanın veya bot koruması içeren bir fork kullanın.

Yusuf Mert
LPX gibi korumalar ekleyebilirsiniz. mesela oyuna girip sizin çarınızdan op veriyorlarsa güvenlik ekleyebilirsiniz kendi çarınızda, bot koruması kullanmalısın sağlam.adamlar sunucuya girip op veriyolar ne yapabilirim plugin fln varmı
miosett
ixsosgt
teşekkürlerLPX gibi korumalar ekleyebilirsiniz. mesela oyuna girip sizin çarınızdan op veriyorlarsa güvenlik ekleyebilirsiniz kendi çarınızda, bot koruması kullanmalısın sağlam.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!