Çözüldü Bungee için koruma bakın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ixsosgt

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
ixsosgt

Discord:

ixsosgt

Merhaba benim hub sunucum var ve çok saldırı oluyo sunucuyaadam lobi fln eş geçip direk kendine op fln veriyo ayrıca tüm configler ayarlı bungee true fln hangi pl lazım paralı fln olsun yinede korusun yeter lütfen çok ihtiyacım var bungee ye kurucam her türlü saldırıdan koricak

Merhaba benim hub sunucum var ve çok saldırı oluyo sunucuyaadam lobi fln eş geçip direk kendine op fln veriyo ayrıca tüm configler ayarlı bungee true fln hangi pl lazım paralı fln olsun yinede korusun yeter lütfen çok ihtiyacım var bungee ye kurucam her türlü saldırıdan koricak
Bana ulaşır mısınız discord dan yada buradan.

Sorunun çözülmediyse discorddan istek atabilirsin dostum yardımcı olayım

Yaşadığınız sorun hakkında, Nourse Project olarak size yardımcı olmak isteriz.

Spigot sunucularına PreventPortBypass eklentisini veya SafeNET eklentisini tüm sunuculara kurarak port sorununu ortadan kaldırabilirsin.
Ek olarak https://www.mc-tr.com/konu/bungeecord-kullanilan-sunucularda-ki-acik.123216/ bu konuya kesinlikle göz atman gerek.

Ek önerilerim:
- Düz Bungeecord kullanmayın, bunun yerine XCord tarzı geniş kapsamlı forklar kullanın.
- Sunucularınızı düz kurmayın, ekstra korumalar ekleyin LPX ve PLHide gibi önemli korumalar.
- Mutlaka bot koruması kullanın veya bot koruması içeren bir fork kullanın.
flamecord var

adamlar sunucuya girip op veriyolar ne yapabilirim plugin fln varmı
LPX gibi korumalar ekleyebilirsiniz. mesela oyuna girip sizin çarınızdan op veriyorlarsa güvenlik ekleyebilirsiniz kendi çarınızda, bot koruması kullanmalısın sağlam.

XCord, FlameCord tarzı şeyleri kullanabilirsin
Kendinize oyun içinden op vermek yerine consoledan yönetebilirsiniz
Paket ve bot engelleyici eklentiler kullanabilirsiniz pakete örnek olarak LPX veya ExploitFixer bunları tavsiye edebilirim

Moderatör tarafından düzenlendi:
LPX gibi korumalar ekleyebilirsiniz. mesela oyuna girip sizin çarınızdan op veriyorlarsa güvenlik ekleyebilirsiniz kendi çarınızda, bot koruması kullanmalısın sağlam.
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl