Çözüldü Bungee Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CubeNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 726
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CubeNW

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Bungee ile lobi ve faction sunucularını bağladım lobiye girerken problem yok giriş sağlanıyor fakat faction girerken IP Forward TRUE olmasına rağmen bu hatayı alıyorum bağlamada mı bir problem yaptım hata nedir acaba ?
28T0If.png

Bungee ile lobi ve faction sunucularını bağladım lobiye girerken problem yok giriş sağlanıyor fakat faction girerken IP Forward TRUE olmasına rağmen bu hatayı alıyorum bağlamada mı bir problem yaptım hata nedir acaba ?
28T0If.png
Boolean'ı "false" yapın tekrar deneyin.

Aynı konuyu 2 kere üst üste açmanız manasız olmuş. Diğer konunuza gerekli cevabı verdim :))

Hata aynı şekilde devam etmekte

Bunu indirin, sunucularınızı buna göre ayarlayın, daha sonra tekrar deneyin. Çalışacaktır.

Ekli dosyalar

Denedim fakat sunucu hiç gözükmedi bu şuan kullandığım config hata var mı acaba ?

Ekli dosyalar

BungeeCord sisteminizi baştan kurmanızı öneririm.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradan indirin ve tüm işlemleri tekrarlayın. Size gönderdiğim config.yml ile tonlarca sunucu çalışıyor sizinkinin çalışmaması normal değil.
Gönderdiğim adreste anlatıldığı gibi veya videolardan da destek alarak tekrar deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl