Sol Reklam

Çözüldü Bungee Forkları ve güvenlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MassiveL34

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Puanlar
2.360
Yer
Türkiye
Arkadaşlar bu bungee forkları ne oluyor tam olarak şimdi ben önceden waterfall kullanıyordum şuan ne kullanmalıyım flamecord diye aratıyorum ama site falan bulamadım ücretli mi oldu? ayrıca ben şimdi sunucu açıcam bungeecord olarak ne kullanayım bide velocity ne oluyor kaç tane şey çalıştırcam kafam karıştı velocity ve bungeecord aynı anda mı kulalnılıyor

Velocity ve Waterfall Bungeecord fork'u değildir ayrıdır. Ancak bungeecord forku olarak size xCord Aegis FlameCord önerebilirim flamecord ücretli oldu FlameCordun benzeri olan MangoCord'u github mangocord olarak aratıp bulabilirsin

Velocity kullan rahatına bak, bazı eklentilerin desteği yok fakat yine bir eklenti ile uygun olmayan eklentileri kullanabilirsin.

Velocity ve Waterfall Bungeecord fork'u değildir ayrıdır. Ancak bungeecord forku olarak size xCord Aegis FlameCord önerebilirim flamecord ücretli oldu FlameCordun benzeri olan MangoCord'u github mangocord olarak aratıp bulabilirsin
Peki çoğu gibi Velocity ve limbofilter kullan grief falan bunlardan bot saldırılarından korunursun diyor, xCord MangoCordlar nasıldır?
Velocity kullan rahatına bak, bazı eklentilerin desteği yok fakat yine bir eklenti ile uygun olmayan eklentileri kullanabilirsin.
Çoğu kişi Velocity taraftarı sanırım en iyi olanı o

snap eklentisiyle bungeecord eklentilerini desteklemesini sağlıyor.
Velocity kulalnıyorum o zaman velocity ye güvenlik için neler eklemem gerekir bunun bir konusu var mı bakabileceğim

Velocity kulalnıyorum o zaman velocity ye güvenlik için neler eklemem gerekir bunun bir konusu var mı bakabileceğim
Pek detaylı bir veri olmasa da önerilen velocity
1691930986083.png

LimboFilter ve player-info-forwarding-mode = "modern" ayarını yaparak çözmüştüm ben güvenlik problemini tabiiki farklı açıkları farklı şekilde çözmen gerekiyor bilen birisi yardımcı olabilir.

Peki çoğu gibi Velocity ve limbofilter kullan grief falan bunlardan bot saldırılarından korunursun diyor, xCord MangoCordlar nasıldır?

Çoğu kişi Velocity taraftarı sanırım en iyi olanı o
Velocity de güzel Bungeecord fork'u olanlardan en iyisi xcord

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!