Çözüldü Bungee Cord Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtsaltindagli

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
4
Minecraft
MelihTalha0019
vds e geçicem fakat bungee corddan sunucuyu kurdum normalde zaten dinamik ip olduğu için zaten kimse bağlanamaz ama aynı internettekiler bağlanabiliyordu şimdi bungeecord kurunca aynı internettekilerde bağlanamıyor bunu nasıl çözebilirim ve vds e geçince vds de statik IP olduğu için direk insanlara onu yazıcam sunucu ıp si olarak ama bungee cord yerinde farklı ıp var onumu yazmam gerekiyor yoksa değiştirebilirmiyim yada nasıl yaparım

Sorunlar:
1.Bungeecord olunca Aynı İnternettekiler Bağlanamıyor
2.Vds e geçince illa bungeecordun ipsinimi kullanmam gerekiyor Yardım

vds e geçicem fakat bungee corddan sunucuyu kurdum normalde zaten dinamik ip olduğu için zaten kimse bağlanamaz ama aynı internettekiler bağlanabiliyordu şimdi bungeecord kurunca aynı internettekilerde bağlanamıyor bunu nasıl çözebilirim ve vds e geçince vds de statik IP olduğu için direk insanlara onu yazıcam sunucu ıp si olarak ama bungee cord yerinde farklı ıp var onumu yazmam gerekiyor yoksa değiştirebilirmiyim yada nasıl yaparım

Sorunlar:
1.Bungeecord olunca Aynı İnternettekiler Bağlanamıyor
2.Vds e geçince illa bungeecordun ipsinimi kullanmam gerekiyor Yardım
2. Sorunuza yanıtım evet vdsin statik ipsini kullanmanız gerekiyor çünkü zaten localhost olarak sayılan ip odur. örneğin 5.555.555:15555

Ama bungeecordun ip si farklı sorun oluyormu

Bungeecord vdsinin mi hocam? ayrı vds mi kullanıyorsunuz

şundan bahsediyorum vds in farklı bir ip si varya örnek 1111.111.111:25565 mesela ama bungee cordda 0.0.0.0:25577 yazıyor bir sorun oluyormu yoksa yine vdsin ip siylemi girmem gerekiyor diyorum bide şimdilik ayrı bir domain almayacağım insanlara vds in ip sini atacağım girmeleri için insanlarda girebilirmi bungee corda

şundan bahsediyorum vds in farklı bir ip si varya örnek 1111.111.111:25565 mesela ama bungee cordda 0.0.0.0:25577 yazıyor bir sorun oluyormu yoksa yine vdsin ip siylemi girmem gerekiyor diyorum bide şimdilik ayrı bir domain almayacağım insanlara vds in ip sini atacağım girmeleri için insanlarda girebilirmi bungee corda
0.0.0.0 ipsi geçerlidir olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl