Çözüldü Bungecordla Alakalı bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Soperth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 661
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soperth

I'm in space.
Elmaslar
53

Discord:

Soperth#5131

Bir kişiden duydum bungecord sunucusunu senin sunucuya baglayıp kendisine op felan verebiliyormuş boyle birşey mumkunmudur plugin paketile alakalı felan ? sunucuda bungecord oldugu halde baglanabiliyormu nmap gibi bi program varmış heralde boyle bir şey mumkunmu

Sen araştırmıyorsun, sen onu forum kullanıcılar arasında bilen varsa ismini söylesin bende yapayım diye bakıyorsun.​

Bir kişiden duydum bungecord sunucusunu senin sunucuya baglayıp kendisine op felan verebiliyormuş boyle birşey mumkunmudur plugin paketile alakalı felan ? sunucuda bungecord oldugu halde baglanabiliyormu nmap gibi bi program varmış heralde boyle bir şey mumkunmu
Profesyonel seklınde yapamazsan hiç girme derim

Hayır bunu sorma sebebim bu işi öğrenmek için degil biri geldi dediki bu plugin paketinde bole bi sorun var bende size soruyorumki boyle birşey mumkunmu

ÇakmaLobi kullanıyorsan ve doğru koruma olmadan yaparsan adam md_5 ismiyle veya senin bungeeden yetki verdiğin kişinin ismiyle girip /server lobi falan yazıp giriş yapmadan senin hesabından başka sunuculara geçebilir öyle de herkese op verebilir. Bunun için ya kimseye bungee'den o komutu kullanma yetkisi vermeyeceksin yada doğru bi koruma yapıcaksın. AuthmeBungeeBridge kullanıyordum ben kendi giriş eklentimi kodlamadan önce oldukça iyi biraz araştırabilirsin.

bungee kullanmıyorum hub sunucusu felan degilim sadece opskyblock sunucum var

bungee kullanmıyorum hub sunucusu felan degilim sadece opskyblock sunucum var

Sunucunuz bungee değil ise bungee üzerinden nasıl op alsınlar? Onu söyleyen kişi öyle bir şey olsa zaten size söylemez alır sunucunuza zarar verirdi. Belli ki zarar veremeyip sadece sizi korkutmak istemiş.

adamlar eskiden port üzerinden op alıyorlardı galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl