Çözüldü BUNGECORD BUG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.891
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Aydın

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Kod:
23:37:27 [WARNING] Query - Incorrect magic!: /96.27.113.46:47379
23:37:28 [WARNING] Query - Incorrect magic!: /96.27.113.46:47379
23:37:29 [WARNING] Query - Incorrect magic!: /96.27.113.46:47379

^^ Üstteki Buga Çözüm Bulamıyorum Bilen Varmı Bungeyi Buga Sokup İşlemci Kullanımını %100 yaptırıyor Pinging Yazıp Dahada Girmiyor Bunu Bir Kullanıcı Atıyor.

Bungee Sürümün Kaç? ve Bungeeye Yüklediğin Eklentiler ne. Atta Çözelim

Bungeecord configi içindeki query_enable kısmını false yaparsan çözersin ama muhtemelen Votifier flan kullanamazsın.

Belki DOS Atan Var? (Basit Anlamda)
Ddos tarzı saldırılar Bungee konsoluna düşmez. O saldırılar ip ye gelir.Sadece Bot saldırısı tarzda olanlar Bungee konsoluna düşer. Eğer ddos saldırısı olduğunu düşünüyorsanız Anti Ddos Guardian isimli uygulamayı windows a indirip ip girdi çıktılarını kontrol edebilirsiniz.

Ddos tarzı saldırılar Bungee konsoluna düşmez. O saldırılar ip ye gelir.Sadece Bot saldırısı tarzda olanlar Bungee konsoluna düşer. Eğer ddos saldırısı olduğunu düşünüyorsanız Anti Ddos Guardian isimli uygulamayı windows a indirip ip girdi çıktılarını kontrol edebilirsiniz.
Dostum DDOS Demedim DOS dedim. Arada Fark Var

Dostum DDOS Demedim DOS dedim. Arada Fark Var
Ddos Birden fazla kaynaktan gelen saldırı Dos tek ip üzerinden gelen saldırı değil mi? Ve bunlar direk çok sayıda giriş çıkış sağlayıp aksaklık oluşturan saldırı çeşitleri değil mi? Neyse konu bu değil. Dos saldırısı olsada konsola log düşeceğini sanmam.

Hocam güzel demişsin bungee konsolda gözüküyor bunu gizleyen bir plugin varsa bizimle paylaşırmısın çünkü çok hızlı bot yiyince spamdan lag sokabilir tüm sunuculara bungeecord beyin çünkü ?

Hocam güzel demişsin bungee konsolda gözüküyor bunu gizleyen bir plugin varsa bizimle paylaşırmısın çünkü çok hızlı bot yiyince spamdan lag sokabilir tüm sunuculara bungeecord beyin çünkü ?
Bukkit sürümler için var öyle bi plugin fakat bungeecord için bilmiyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu bukkit sunucular için.

Bacikord anılarımda çok var centossa ip adresini makineden engelle Windows üzerinde bilmiyorum.
Belki farklı çözüm arayanlar olur diye yazdım.

Bacikord anılarımda çok var centossa ip adresini makineden engelle Windows üzerinde bilmiyorum.
Belki farklı çözüm arayanlar olur diye yazdım.
Evet İp Yi Engelledim Fakat Farklı İplerden Gelmeye Başladı Kesin Çözüm En İyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl