Çözüldü bungecord auhtme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaSHA1903

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
ankara
login yaparken aktarılırken oyuncular hareket edebiliyor bunu nasıl kapatabilrim

register yaptıkdan spnra already connection to this server error hatasını chat veriyor ama sunucuya giriyor yazıyı nasıl kaldırabilirim

Ekli dosyalar

• 2024-12-24_01.13.18.webp
    2024-12-24_01.13.18.webp
    251,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 2024-12-24_01.13.18.webp
    2024-12-24_01.13.18.webp
    251,1 KB · Görüntüleme: 96
bungee iplerini kontrol edin, loginden sonra da hareket etmelerini authme içerisinden kapatabiliyor musun hatırlamıyorum lakin ufak bir skript ile direkt tüm hareketi devre dışı bırakabilirsin.

on move:
if player isn't op:
cancel event

skriptine şunu ekleyip dener misin ?

ayrıca aldığın hata için şunu önerebilirim spigot.yml dosyasından bungeecord: true olacak , bungee configine tüm sunucularını ip ve port olarak eklediğine emin ol (örneğin :
servers:
Lobi:
motd: '&7Lobi'
address: x.x.x.x:25565 )
son olarakta portlarını kontrol et açık değilse aç

ayrıca aldığın hata için şunu önerebilirim spigot.yml dosyasından bungeecord: true olacak , bungee configine tüm sunucularını ip ve port olarak eklediğine emin ol (örneğin :
servers:
Lobi:
motd: '&7Lobi'
address: x.x.x.x:25565 )
son olarakta portlarını kontrol et açık değilse aç
hocam sunucuya zazten bağlanıyor diğer sunucu kapalı odupu için ben altaki already yazsını silmek istiyorum

bungee iplerini kontrol edin, loginden sonra da hareket etmelerini authme içerisinden kapatabiliyor musun hatırlamıyorum lakin ufak bir skript ile direkt tüm hareketi devre dışı bırakabilirsin.
hocam sunucuya zazten bağlanıyor diğer sunucu kapalı odupu için ben altaki already yazsını silmek istiyorum

hocam auhtme register sırasında engelliyor benim istedği kullanıcı register odluktan sonraveya giriş yaptıktan sonra lobiye bağlanırken hareket edememesi

hocam auhtme register sırasında engelliyor benim istedği kullanıcı register odluktan sonraveya giriş yaptıktan sonra lobiye bağlanırken hareket edemememesi
Kod:
on any movement:
    if player is not op:
        cancel event

dener misiniz

hocam lang.yml içerisinden bu yazıyı bulup boş bırakabilirsiniz
hocam şimdi fark ettim register yaptıkdan sonra 2 defa girmeye çalışıyor hem login hemde register yazısı çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim auhtme

hocam şimdi fark ettim register yaptıkdan sonra 2 defa girmeye çalışıyor hem login hemde register yazısı çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim auhtme
2 defa girmeye çalışıyor derken lobiye yönlendirmeye mi çalışıyor demek istediniz, ayrıca authme configinizi gönderirseniz daha hızlı yardımcı olabileceğimize inanıyorum.

2 defa girmeye çalışıyor derken lobiye yönlendirmeye mi çalışıyor demek istediniz, ayrıca authme configinizi gönderirseniz daha hızlı yardımcı olabileceğimize inanıyorum.
hocam şöyle register yaptığında hem login hemde register başarılı mesajı geliyor ve bunge alertden already connections this server chata yanstıyıor

mysql bilgilerini sildim haberiniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl