Çözüldü Bukkit.yml

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eglishfast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.030
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eglishfast

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
AlperenTR

Discord:

@AlperenTR#5977

Bukkit.yml dosyasını mysql'e bağlarsam ne olur datalar silinir mi ?

Silinmez diye biliyorum ancak siz ne olur ne olmaz yedeklerini alın.

Bukkit.yml veritabanına neden bağlıyorsun ki herşeyi bağlama hostingin sınırsız disk alanı varmı ?

Bukkit.yml veritabanına neden bağlıyorsun ki herşeyi bağlama hostingin sınırsız disk alanı varmı ?
:) 2-3 tane host var ve evet sınırısz disk[DOUBLEPOST=1485767426,1485767196][/DOUBLEPOST]Gereksiz varmı bi bakar mısınız ?
Plugins (37): UnioAntiCrash, WorldEdit, Skript, SkinsModule, Essentials, Websend, PlaceholderAPI, GroupManager, ClearLag, Announcer, SkQuery, tce, NametagEdit, Lockette, ProtocolLib, WorldGuard, NoCheatPlus, SimpleVIPPerks, SonezSpawnJoin, AntiAd, EssentialsProtect, HeadsLite, EssentialsChat, Vault, EssentialsSpawn, MyCommand, ChestShop, SpawnerShop, FBasics, SafeTrade, SilkSpawners, WhatIsIt, ASkyBlock, ChestCommands, floAuction, Multiverse-Core, Shopkeepers

SonezSpawnJoin bence gereksiz gibime geliyor eğer oyuna girince spawna ışınlamasını sağlıyorsa gereksiz bence bunu skript ile daha kısa bir yolla yapabilirsiniz.

SonezSpawnJoin bence gereksiz gibime geliyor eğer oyuna girince spawna ışınlamasını sağlıyorsa gereksiz bence bunu skript ile daha kısa bir yolla yapabilirsiniz.
Varmıdır bir skript ben bilmiyorum skript yazmayı

İnternte araştırırsanız rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Kod:
on join:
    execute console command "spawn %player%"
Buyrun.
aynısı bendede oluyor sunucum hub olduğu için authme yok skyblock sunucusunda ve setspawn çekiyorum adamlar başka yerde spawn oluyor sethome çekmeleri gerekiyor spawna attığın kod banada işe yararmı ama başka yerde spawn oluyorlar

aynısı bendede oluyor sunucum hub olduğu için authme yok skyblock sunucusunda ve setspawn çekiyorum adamlar başka yerde spawn oluyor sethome çekmeleri gerekiyor spawna attığın kod banada işe yararmı ama başka yerde spawn oluyorlar
Evet işine yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl