Çözüldü Bukkit server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAydmR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
143
Minecraft
EnesAydmR

Discord:

sʜᴇʀɪғғ#8920

Arkadaşlar bukkit server kurdum kendi bilgisayarında ama 1 GB dan fazla ram veremiyorum 1 GB tın üstünde verince serveri başlatamıyorum yardım eder misiniz nasıl 1 GB den fazla vercem bilgisayarimin Rami 4 GB

başlat.bat'ın kodlarını atabilirmisiniz ?

Windows Kendi Pc Harcadığı Ram Sana Kullandırmaz Bendede Aynısı Var Windows 1 Gb Ram Bazen 1.5 Ve Sen 2 Gb Verince Oto Sunucu Kapanıyor

@ECHO OFF
title Beta Server Yapim Asamasi
color b

java -Xmx1024M -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -jar spigot.jar -o false PAUSE
Ztn Yanlış Başlat.bat

Kod:
@echo off
java -Xms2M -Xmx3G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE
Bunu Kullan

Ztn Yanlış Başlat.bat

Kod:
@echo off
java -Xms2M -Xmx3G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE
Bunu Kullan

Error occurred during initialization of VM
Could not reserve enough space for 3145728KB object heap
Press any key to continue . . . Bunu diyor başlatmıyor

Kod:
@echo off
java -Xms2G -Xmx3G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE
Bunu Dene

Kod:
@echo off
java -Xms2G -Xmx3G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE
Bunu Dene
Yine Aynsı 2G 3G olan yerleri 1 Yapınca Çalısıyor

Yine Aynsı 2G 3G olan yerleri 1 Yapınca Çalısıyor
,
size kendi kodumu atacağım.
Kod:
@echo off
:x
color b0
TITLE Plugins Pack Creating BY TekinSTY
java -Xms4G -Xmx4G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
PAUSE

,
size kendi kodumu atacağım.
Kod:
@echo off
:x
color b0
TITLE Plugins Pack Creating BY TekinSTY
java -Xms4G -Xmx4G -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
PAUSE
Kod:
OLMUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl