Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Ben Bukkit Server Kurdum Kendim Giriyorum Pluginlerimde Var Fakat Arkadaslarıma Hangı Ipyı Verıcegımı Bılmıyorum Kendim İpconfig Yazıp Giriyorum Fakat Arkadaslarıma Hangi İpyi Vericegimi Bilmiyorum Yardım Ederseniz Cok Tesekkur Ederim İyi Forumlar
Arkadaslar Ben Bukkit Server Kurdum Kendim Giriyorum Pluginlerimde Var Fakat Arkadaslarıma Hangı Ipyı Verıcegımı Bılmıyorum Kendim İpconfig Yazıp Giriyorum Fakat Arkadaslarıma Hangi İpyi Vericegimi Bilmiyorum Yardım Ederseniz Cok Tesekkur Ederim İyi Forumlar
ip config deki ip değil internete ip adresim yaz onu ver arkadaşına server.properties in içindeki port bölümünü 25565 olması gerek
Yani İp Adresine Bakınca Arkadaşın
İnternet İp:25565