Çözüldü Bukkit server kasma sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrorem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.292
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ItemFrame lerdende olabilir, fakat bunlar tahmin haritanın savesini alıp denemekten başka çaren yok
Şimdi ne yapmalıyım dostum? Çözüm yolu olarak ne söylüyorsun.[DOUBLEPOST=1516618409,1516618068][/DOUBLEPOST]
ItemFrame lerdende olabilir, fakat bunlar tahmin haritanın savesini alıp denemekten başka çaren yok
Şimdi ne yapmalıyım dostum? Çözüm yolu olarak ne söylüyorsun.[DOUBLEPOST=1516630753][/DOUBLEPOST]YARDIM EDECEK YOKMU?[DOUBLEPOST=1516631608][/DOUBLEPOST]Bu arada arkadaşlar o bölgelerde FPS 120-130 ama yinede takıla takıla ilerliyor oyun. FPS düşük değil ama kasıyor WTF?

Kasan bolgere chunkfix yapın eğer çözüm yoksa siler o bölgeyi haberin olsun.

Kasan bolgere chunkfix yapın eğer çözüm yoksa siler o bölgeyi haberin olsun.
Chunk fix nasıl yapılıyor?[DOUBLEPOST=1516641746,1516638606][/DOUBLEPOST]ÇÖZÜM YOLU YOKMU ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM![DOUBLEPOST=1516648784][/DOUBLEPOST]YARDIM!!!!!

Plugini mevcut hatalı yerlere /chunkfix yazın fakat hatalı yeri silme durumunda var mapi yedeklerin.

Plugini mevcut hatalı yerlere /chunkfix yazın fakat hatalı yeri silme durumunda var mapi yedeklerin.
Dostum pluginin linkini verirmisin? Bir sitede buldum ancak site bakımdamı nedir garip yazılar çıkıyor.

Ya ne saçmalıyorsunuz adam sunucu laga giriyor demiyor belirli bölgelerde drop kasmalar FPS dusuklukleri oluyor sen daha rem yazıyorsun kaç yıllık rami rem yaptılar vallahi helal olsun :)
Dostum biz daha önce bilgisayarcıydık orada ram denmiyordu bizim lehçemize göre rem diyorduk ki dogrusuda zaten türkçe ismi ile "REM"

yokmu yardım?[DOUBLEPOST=1516732448,1516722442][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar chunkfix denedim ama olmuyor ya o bölgelerde ne varsa o bölgeye girdiğin an hayvan gibi kasıyor çıktığın an çok akıcı oluyor o bölgede ne olabilir? Komut bloğu desen yok yani kasması için hiçbir sebep yok. 120 tane komut bloğunun yanında kasmıyor oyun ama o bölgede bişey olmamasına rağmen kasıyor allah rızası için yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl