[Bukkit/1.7.x] EgeN7 Factions Eklenti Paketi -v2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EgeN7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel yorumlarınız için teşekkürler dostlar.

rar şifresi yok ne işime yarar bu benim.[DOUBLEPOST=1440517836,1440517582][/DOUBLEPOST]rar şifresi varmış görmedim saol pl için :)

The Legend Plugin paketindenmi aldın ??

Bu Forumda Gördüğüm En iyi Plugin paketi ^^

Kardeşim bir soru sorucam ben kendimi nasıl kurucu yapıcam ? acil cevapp !!!!

Kardeş Bazı Resimler Kırık Onları Yenilesen

Şu viplerin isimleri bence saçma ? goldvipi anlarım goldun ustune diamond emerald olması gerekirken megavip vs şeyler var[DOUBLEPOST=1442819323,1442819284][/DOUBLEPOST]Bide Artık herkes BOSS plugini kullanıyor yapıp atarsan sevınırım internette mysticmobs vs var

Şu viplerin isimleri bence saçma ? goldvipi anlarım goldun ustune diamond emerald olması gerekirken megavip vs şeyler var[DOUBLEPOST=1442819323,1442819284][/DOUBLEPOST]Bide Artık herkes BOSS plugini kullanıyor yapıp atarsan sevınırım internette mysticmobs vs var
aynen kardeşim gooldvip megavip ultravip çok saçma gold vip emerald vip diamond vip olsa da iyi olur ve HERŞEYİ HAZIR BOSS PLUGİNİ İSTERİZ :)

aynen kardeşim gooldvip megavip ultravip çok saçma gold vip emerald vip diamond vip olsa da iyi olur ve HERŞEYİ HAZIR BOSS PLUGİNİ İSTERİZ :)
Bak mesela boss olsa p5 item düşse rastgele Vip isimleri Gold Diamond Emerald Ender olsa cok hoş olur

@EgeN7 Bir de survival paketi çıkarsan :)

Gerçekten çok güzel görünüyor :)

Plugin paketi güzel olmuş tebrikler ama... şu plugin paketleri yüzünden herkez sunucu açıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl