IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Herkese merhabalar arkadaşlar ben Yusuf.Bilindiği üzere veya bilinmediği üzere ben kendimce buildler yapan ve satan bir arkadaşınızdım lakin yakın zamanda okulların açılmasıyla birlikte bir çok şeyded ayrılmam gerektiğine karar verdim.Kurmuş olduğum ''Eternal Team'' adına satış yapmak ve bu adı kullanmak yasaktır.Grup kapatılacaktır en yakın zamanda.Bu işi öğrenmeyi çok istemiştim biraz öğrendim diye tahmin ediyorum en azından insanların artık tamam biz bundan bir kaç proje alabiliriz demelerini duyduğumdan beridir kendime olan güvenim artmıştı ve insanlara emek dolu hizmetler sunmaya başlamıştım.Minecraft oynamak şuana kadar bana mutluluk verdiği kadar zarar da verdi çünkü bir şeyleri kazanmak istiyorsanız birşeylerden fedakarlık yapmak zorundasınız hayatın doğasında bu var ben de builderliği öğrenmek için çalıştığım zamanlarda günlük dinlenmek için uyku hariç dinlenmek için 3 saatim kalmasına rağmen o 3 saatimi builderliğe harcayarak 2 ay gibi bir sürede bu sevilere geldim bir çok kişiden tecrübe veya bilgi edinebildim diyemem şuana kadar yanımda olan @DestroyerMC bir çok bilgiyi ondan öğrendiğim gibi elimden geldiğince onun bilmediği şeyleride bende öğretmeye çalıştım gayet güzel zamanlardı builderlikte beni bırakmayan tek kişi buradan onada teşekkürlerimi sunuyorum.Forumu bırakmıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen ben foruma hizmet etmeye devam edeceğim bırakacağım bir mecra değil tabi hayat şartları neleri gerektirirse o yönde ilerlemek zorunda kalabiliriz ben şuanlık konuşuyorum bırakmayı düşünmüyorum ama zamanla neler olur onu biz değil kaderimiz belirleyecek bakalım satış yaptığım insanlara buradan çok teşekkür ederim beni seçmeleri gerçekten beni çok memnun etmişti yanımda bana destek olan diğer arkadaşlarada ayriyetten teşekkür ediyor heppinize iyi forumlar diliyorum.