Builder ihtiyacı olanlar ⬇️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlueAce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 822
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlueAce

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere yaz geldi ve okulların kapanmasıyla herkes yeni sunucu açma telaşı içerisinde ben buildime güveniyorum ve sunuculara ücretli yapılar yapıyorum. Eğer sizinde ihtiyacınız varsa konuya cevap vermeniz yeterli skype üzerinde detaylı konuşma ve resimli örnekler verebilirim. İyi forumlar ...

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere yaz geldi ve okulların kapanmasıyla herkes yeni sunucu açma telaşı içerisinde ben buildime güveniyorum ve sunuculara ücretli yapılar yapıyorum. Eğer sizinde ihtiyacınız varsa konuya cevap vermeniz yeterli skype üzerinde detaylı konuşma ve resimli örnekler verebilirim. İyi forumlar ...
sa skype gel konusalim skype ismim Matkapçiko[DOUBLEPOST=1496927091,1496927058][/DOUBLEPOST]skype Matkapçiko gel ücretli olmasi önemlidegil bizde ücretli ariyoruz.[DOUBLEPOST=1496927153][/DOUBLEPOST]Skeyp ekle hemen isim : Matkapçiko[DOUBLEPOST=1496927274][/DOUBLEPOST]
ekle istersen parayla yaptiricaz skype : Matkapçiko

Selamun aleyküm, ekle kardeş konuşalım; ziya.baysal.1
Bekliyorum..

Uygar Mersin ekle ekip topluyorum ayrıntıları konuşuruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl