Build tools'tan 1.8.8 jar çekme problemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DangerYusuf

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
77
Minecraft
DangerYusuf

Discord:

DangerYusuf#6617

Merhaba değerli forum sakinleri, başlıktanda görmüş olduğunuz gibi Build toolstan 1.8.8 spigot jarı'nı oluşturamıyorum,
"Git bash" ile 1.8.8 spigot jarı oluşturmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor.

unknown.png

Bu hatanın çözümünü bilen varmı? varsa yardımcı olmasını çok isterim.
(konuyu nereye açacağımı bilmediğim için bu başlık altında açtım)

Jdk ve jre'yi son sürüme yükselttim hata gene aynı.

Neden oluşturmaya çalışıyorsun githubla, oradan indirebilirsin komuta gerek yok. Klasöre shift sağ tıklama yapın, Powershell olarak açın. git bash'ı oraya yazın.

Neden oluşturmaya çalışıyorsun githubla, oradan indirebilirsin komuta gerek yok. Klasöre shift sağ tıklama yapın, Powershell olarak açın. git bash'ı oraya yazın.
Powershell'dende yapmayı denedim aynı hatayla karşılaşıyorum.

BuildTools.jar'ın bulunduğu dizinde bu komutu yönetici cmd veya powershell ile yürütün: java -jar BuildTools.jar --rev 1.8.8

BuildTools.jar'ın bulunduğu dizinde bu komutu yönetici cmd veya powershell ile yürütün: java -jar BuildTools.jar --rev 1.8.8
Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi powershell üzerinden yükleme yapmaya çalışıyorum her şey düzgün gidiyor gibi gözükürken bu hata ile karşılaşıyorum.

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Yanıtlarınız için teşekkürler herhangi bir değişiklik görmedim, başka bir bilgisayar üzerinden denemeye çalışacağım

bendede aynı sorun vardı scala kurduktan sonra düzeldi manasız geliyor ama bi deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl