Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Build yaparken gelişmek istiyorum az buçuk bir bilgim var ama daha da nasıl ilerliyeceğimi bilmiyorum
yardımcı olabilecek veya beraber gelişmek isteyen olursa iyi olur
Build daha çok yetenek ve kapasite meselesi kimi adam baktığı zaman kafasında ne oluşturacağını biliyor ona göre güzel bir build çıkarıyor. Kimi yaparak tecrübe ederek, ögrenerek güzel buildler çıkarıyor. Umarım buildini geliştirirsin, konunun takibindeyim.
Sana şahsi bir düşüncemden bahsederek yorumda bulunacağım.
Eğer ki mimarlıkda gelişmek istiyorsan hayal gücünün ve yaratıcılığının sağlam olması gerekir. Çünki örnek veriyorum dümdüz bir dünya kurdun ve bir harita yapmak istiyorsun. Öncelikle ne yapıcağına karar vermen gerekiyor. Sonra yavaş yavaş yaratıcılığını kullanarak çok ama çok kötü bile gitse bu işlemi sürdürmen gerekiyor ve bittikten sonra kötü olan yerleri daha da güzelleştirip bir harita haline getirebilirsin. (Şahsi düşüncemdir.)