Build Battle Arenası | Build By _Cole

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kola

Dı Koka-Kola
Elmaslar
322
Hepinize selamlar dostlar bugün sizlere Build Battle adlı oyun için kullanılabilir güzel bir arena yaptım yorumlarınızı aşağıdaki kısma belirtirseniz beni mutlu edersiniz ayrıca 1 like'ıda eksik etmeyin :)
2017-07-29_15.09.23.png

Emeği Geçenler:
@Kola
_____________________________ ETİKET _______________

@LySoon @bydemir06 @BerkayGode @axima26 @Hai @epps @smt287 @Kiasan @AloneMyth @BloodyX @IrfanDmn@SydeFQ @ByArtem @SingleCoder @Cremranyec78 @AeroCS

Her yapında aynı duvarı kullanmamanı öneririm ve ayriyetten HyPixel in arenasından Özenilmiş veya Fikir babası olarak o yapıt kullanılmış gibi durmuyor zaten öyle. kendin fikir yaratarak çok daha iyisini yapabilirsin.

Her yapında aynı duvarı kullanmamanı öneririm ve ayriyetten HyPixel in arenasından Özenilmiş veya Fikir babası olarak o yapıt kullanılmış gibi durmuyor zaten öyle. kendin fikir yaratarak çok daha iyisini yapabilirsin.
Diğer iyazıyı görseydin anlıyabilirdin yazdım ki Build battle arenası için daha hoş olur build battlea göre özelleştirdim ve bu ortaya çıktı ayrıca hypixelden özenerek yapmadım bu bir ayrıca hammadde yaptıktan sonra build battle daha hoş durur diye yaptım. ayrıca fikir yaratarak demişsin sadice Build battle arenası savaş arenası değil.

Diğer iyazıyı görseydin anlıyabilirdin yazdım ki Build battle arenası için daha hoş olur build battlea göre özelleştirdim ve bu ortaya çıktı ayrıca hypixelden özenerek yapmadım bu bir ayrıca hammadde yaptıktan sonra build battle daha hoş durur diye yaptım. ayrıca fikir yaratarak demişsin sadice Build battle arenası savaş arenası değil.
Build battle arenası alıntı olursa içinde oynıyanlarda internetten bakar.
ve Öyle düşündüysen önce Build Battle konusunu açmalıydın.

Açıcağım HUB Sunucuda Yaptığın Mapin Çok Yardımı Olacak bana :)

Sonoyuncu'nun BuildBattle arenasına benzemiş , ellerine sağlık başarılar.

Build battle için güzel olmuş bi iki kat da büyük olabilirdi. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl