Skript Paylaşımı Bugsuz Tamir Skripti | LoreProject Eklenti Paketi Hizmeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat04004
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat04004

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
43
Minecraft
SaDRaZaM02

Discord:

Berat02#6167

Merhaba!

Ben Berat LoreProject'in genel kurucusuyum. Bu konunun amacı kendi eklenti paketlerimizde geliştirdiğimiz "Tamir Skriptini" paylaşmak.
Şimdi diyeceksinizki: yahu zaten tüm forumlarda milyonlarca tamir skripti var, bunu neden paylaştın ?

Evet haklısınız fakat benim baktığım tamir skriptlerinde türlü türlü bug vardı. En çokta çoklu tamirde!
Bu skriptte hiç bir bug (bizce) yok bizzat bildiğimiz tüm bugları denedik hiç biri çalışmadı. Neyse artık skripte geçelim:

Öncelikle skript de komutun ismi "worldedit:repair:repair veya worldedit:repairall:repairall" böyle yapmamızın tek sebebi
Sunucu yöneticileri savaş plugini olarak CombotLog kullanıyor ise CombatLog plugini skript komutlarını engellemiyor
ve bundan dolayı bu skripti menülü yaptım DeluxeMenus'te komut: /tamir,repair,fix
yani aslında oyuncuların savaşta eşya tamir etmesini istemeyiz bundan dolayı komutu bulamasınlar diye ismini garip yaptık.
siz isterseniz değiştirebilirsiniz.

Umarım beğenirsiniz bu tarz bi skript yapanı görmediğim için paylaşıyorum iyi günler :)

Kod:

JavaScript:
#Made By LoreProject
#Script: SaDRaZaM02 (Berat)

options:
    p: &6&lFACTION &7»
    fixmoney: 50000
    fixallmoney: 250000
    komut1: worldedit:repair:repair
    komut2: worldedit:repairall:repairall

command {@komut1}: #CombatLog Plugininde skript komutları engellenmiyor oyuncuların bulamaması için böyle yaptım.
    trigger:
        if player's held item is any sword or any chestplate or any helmet or any boots or any leggings or axe or hoe or shovel or pickaxe or bow or shears or 346::
            if player's balance is greater than or equal to {@fixmoney}:
                repair tool
                send "{@p} &aEşya tamir edildi."
                remove {@fixmoney} from player's balance
            else:
                send "{@p} &cYeterli miktarda paran yok."
        else:
            send "{@p} &cElinde bir alet tutmalısın."
command {@komut2}:
    trigger:
        if player has any sword or any chestplate or any helmet or any boots or any leggings or axe or hoe or shovel or pickaxe or bow or shears or 346::
            if player's balance is greater than or equal to {@fixallmoney}:
                loop all items in the player's inventory:
                    repair loop-item
                send "{@p} &aEnvanterindeki bütün eşyalar tamir edildi."
                remove {@fixallmoney} from player's balance
            else:
                send "{@p} &cYeterli miktarda paran yok."
        else:
            send "{@p} &cEnvanterinde hiç alet yok."

Yardıma ihtiyacınız olursa discord üzerinden ulaşın!
Berat#1069

LoreProject - Eklenti Paketi Hizmeti

Addonlar: WildSkript, TuSKe, SkQuery-*,SkRayFall,Skript-Yaml
Ekstra Plugin: DeluxeMenus, EssentialsX

Son düzenleme:
Essentials'ın Config dosyası içerisinde "command-costs:" bölümü mevcut. Dilediğimiz komut için, para gereksinimi yapabiliyoruz. Skript'in daha hoş gösterdiğini kabul edebilirim fakat, gereksiz ram kullanımını vs. arttırmasını doğru bulmuyorum. Olabildiğince Skript veya çeşitli eklenti kullanımından kaçınmamız gerekiyor. Emeğine sağlık.

Selam, bugsuz demişsiniz lakin WildSkript, TuSKe, skQuery-* ve skRayFall'dan daha buglı addonlar olduğunu düşünmüyorum.

Kullandığınız addonlardan skript-yaml hariç hepsi gereksiz. (Tamir skripti için skript-yaml addonu da gereksizdir)

Eşyaları sayıyla belirtmişsiniz, son Skript sürümlerinde sayı yerine isim kullanmanız için Skript sizi mesajlarca uyaracaktır, bu da gecikme oluşturabilir.

Menü için DeluxeMenus kullanmanıza gerek yok, fonksiyonları kullanarak vanillaGUIS ile kaliteli arayüzler oluşturabilirsiniz.

Kod:
if player has 313 or 312 or 311 or 310 or 314 or 315 or 316 or 317 or 276 or 283 or 272 or 268 or 267 or 302 or 303 or 304 or 305 or 306 or 307 or 308 or 309 or 298 or 299 or 300 or 301 or 261 or 256 or 257 or 258 or 259 or 269 or 270 or 271 or 273 or 274 or 275 or 277 or 278 or 279 or 284 or 285 or 286 or 290 or 291 or 292 or 293 or 294 or 346 or 359:
Yukarıdaki satır tamamen gereksizdir. Bunun yerine bunların hepsini iki-üç kelimeyle belirtebilirsiniz: player has any armor or any sword

Kendinizi geliştirmeniz dileğiyle. Ek olarak hiçbir şey bugsuz-hatasız olamaz.

Yorumunuz için teşşekür ederim yüksek seviyede skript bildiğim söylenemez bilseydim rakam ile göstermezdim :)
İlk skript paylaşımım.

Yorumunuz için teşşekür ederim yüksek seviyede skript bildiğim söylenemez bilseydim rakam ile göstermezdim :)
İlk skript paylaşımım.
İlk skript paylaşımınıza göre bugsuz yazmışsınız da ona yorum yaptım sadece.

Kod:
                loop all items in the player's inventory:
                    repair loop-item
Ek olarak bütün eşyaları looplamaya gerek yok.
Şu şekilde halledebilirsiniz:
Kod:
repair items in player's inventory where [input = any sword or any armor]

Sorun yok sağolun bu bilgileri geliştireceğim skriptlerde kullanabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl