BugraPluginer
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 8
Merhaba arkadaşlar buda benim kendi yapımım olan BuğraPluginer Rütbeli Faction Plugin Paketi 1.7.2 SPİGOT UYUMLU V1 SÜRÜMÜDÜR YAKINDA DAHA İYİ PLUGİNLER EKLEYECEĞİM ASLINDA BU PLUGİN Minetürk Furkan Yılmazın Pl Paketinin Aynısı Fakat Sadece Çok Değişim Yaptım Örnek Farklı Pluginler Yükledim Mesela
DigitalLock -> Serverinizde Saat Plugini Çoğu Güzel Serverlerde Görülmüştür
Timeismoney -> Atm Plugini Ekledim :)
KillerMoney -> Herhangi bir mob yada oyuncu kestiğinizde size para verir
ShopKeepers -> Köylü Takası Örnek Bunda Edit Kazma Satabilirsiniz :)
SupriseBags -> Sandık Komutları XP Sandığı ve Set Sandığı Bilmeyen Yoktur :)
Skins -> /skin <name-skinismi> Komutu İle Yapacağınız skini build olarak inşa eder :)
SmileyChat -> :D Falan Yazdığınızda Değişik Görünür :)
ŞifreliOP ->Op Olmak icin şifre ister :)
Skript Ekledim Bir Tane Oda şöyle hemen anlatım lapisi kırdığınızda yere düşmez direk envantere gider + lapisi kırdığınızda elmas zümrüt demir altın çıkma ihtimali vardır şöyle sistem yapabilirsiniz onlar çıkıyor diyelim çıkıyor zaten onları sattırıp oyuncularınıza para kazandırabilirsiniz
PingPlayer -> /ping İsim Komutu ile herhangi bir oyuncunun pingine bakabilirsiniz
AntiCrash -> Asla ve asla serverinizi kapatamazlar Oyundan Atma Sorunu Yok :)
HeadDrops -> Herhangi mob yada oyuncu öldürdüğünüzde kafası düşer
MoreSounds -> /warp Komutu Falan Yaptığınızda ses çıkar yazı yazınca fln vb.
DDOS-Engeli Var Ama Onun işe yaradığını hiç bilmiyorum :)
Citizens -> Skinleri Npc olarak yapabilirsiniz Bozuk yada iyi olduğunu bilmiyorum
ChestCommandsdaki yazıları şöyle kullanabilirsiniz oyun içi tabelaya [menu] altınada vipbilgi yazarsanız tabelaya sağ tıkladığınızda vipbilgi menüsü açılır ve /warp vipbilgi yapmanıza gerek kalmaz
Benim eklediklerim bu kadar gayet güzel plugin paketi yaptığımı söylemem zaten kendi pl paketim değil alıntı olduğunu söyledim sadece eklemeler yaptım buradan gerekli plugininiz falan varsa kullanabilirsiniz lütfen argo içerik falan istemiyorum saygılarımla
İndirme Linki:
AntiVirus:
DigitalLock -> Serverinizde Saat Plugini Çoğu Güzel Serverlerde Görülmüştür
Timeismoney -> Atm Plugini Ekledim :)
KillerMoney -> Herhangi bir mob yada oyuncu kestiğinizde size para verir
ShopKeepers -> Köylü Takası Örnek Bunda Edit Kazma Satabilirsiniz :)
SupriseBags -> Sandık Komutları XP Sandığı ve Set Sandığı Bilmeyen Yoktur :)
Skins -> /skin <name-skinismi> Komutu İle Yapacağınız skini build olarak inşa eder :)
SmileyChat -> :D Falan Yazdığınızda Değişik Görünür :)
ŞifreliOP ->Op Olmak icin şifre ister :)
Skript Ekledim Bir Tane Oda şöyle hemen anlatım lapisi kırdığınızda yere düşmez direk envantere gider + lapisi kırdığınızda elmas zümrüt demir altın çıkma ihtimali vardır şöyle sistem yapabilirsiniz onlar çıkıyor diyelim çıkıyor zaten onları sattırıp oyuncularınıza para kazandırabilirsiniz
PingPlayer -> /ping İsim Komutu ile herhangi bir oyuncunun pingine bakabilirsiniz
AntiCrash -> Asla ve asla serverinizi kapatamazlar Oyundan Atma Sorunu Yok :)
HeadDrops -> Herhangi mob yada oyuncu öldürdüğünüzde kafası düşer
MoreSounds -> /warp Komutu Falan Yaptığınızda ses çıkar yazı yazınca fln vb.
DDOS-Engeli Var Ama Onun işe yaradığını hiç bilmiyorum :)
Citizens -> Skinleri Npc olarak yapabilirsiniz Bozuk yada iyi olduğunu bilmiyorum
ChestCommandsdaki yazıları şöyle kullanabilirsiniz oyun içi tabelaya [menu] altınada vipbilgi yazarsanız tabelaya sağ tıkladığınızda vipbilgi menüsü açılır ve /warp vipbilgi yapmanıza gerek kalmaz
Benim eklediklerim bu kadar gayet güzel plugin paketi yaptığımı söylemem zaten kendi pl paketim değil alıntı olduğunu söyledim sadece eklemeler yaptım buradan gerekli plugininiz falan varsa kullanabilirsiniz lütfen argo içerik falan istemiyorum saygılarımla
İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AntiVirus:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.