Çözüldü buggle cordda 2 üyelik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01selim

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
merhaba arkadaşlar
benim 1 skyblock 1 survival server 1 de bugglecord var bunları birbirine bağladım lakin skybockda kayıtlı birisi survival a geçtiğinde tekrar üyelik almak istiyor survivaldan authme yi kaldırsam üyeliksiz girebilirler lakin survival ın ip adresini bulan bir kişi başkasının hesabına giriş yapabilir bunun napmam gerek sizlere sormadan açmak istemedim survival ı daha açmadım açıcam yani survival ı whitelist e alsam bugglecord la oyuncular giriş yapabilirmi yinede

Ve Oyuncu Her Oyuna Girdiğinde spawna gitmesini ve /serverler yazmasını skriptle sağlayabilirmiyiz (2 konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum)

Survival ve SkyBlock sunucularda spigot.yml açıp bungeecord: true yap böylece ip den giremezler sadece lobiden bağlanabilirler.

serverde lobi yok direk skyblock a atıyor skyblockdanda /server survival yazılarak survival a geçme yapıcam bu durumda sadece survivalda bungeecord: true yapmam gerkiyor demi ?

serverde lobi yok direk skyblock a atıyor skyblockdanda /server survival yazılarak survival a geçme yapıcam bu durumda sadece survivalda bungeecord: true yapmam gerkiyor demi ?
Evet skyblocka authme yükleyip survivalden sileceksin ve survival spigot.yml den bungeecord: false yapacaksın. Ardından
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skyblock bungeecord plugins kısmına at böylece /server <serveradı> yazarak geçiş yapabilirler.

tamam teşekkürler skript konusunda yardımcı olabilirmisin ?

Serverlar konusunda pek emin değilim ama yukarıda linkini attığım pluginle halledebilirsin.

Kod:
command /spawncek:
    permission: sk.admin
    trigger:
        set {spawn} to location of player
        send  " &7> &aSpawn ayarlandı."

on join:
    teleport player to {spawn}

oyuna girdiğinde otomatik olarak /serverler komudunu girmesini istiyorum skriptle yapamazmıyız

Ilk önce bir li sunucusu açman gerekiyor.Ardından Bungeecord ayarlarından default sunucuyu ayarlayıp
Kod:
force_default_server: false
kısmını true yapman gerekiyor.Sonra Survival ve Skyblock sunucularındaki spigot.yml den Bungeecord:false kısmını true yapman gerekiyor.Son olarak sky block ve survivaldaki authme hesaplarını lobiye geçirip bu iki sunucudaki authme leri silmeyi unutma

hesapları aktarmam için authme yeterli olacakmı ?

hesapları aktarmam için authme yeterli olacakmı ?
Evet essentials, ieconomy vs. gibi pluginler hersunucunda bulunacağı için oyuncularının itemleri veya parası falan gitmez
Kod:
on join:
    wait 5 tick
    execute player command "serverlar"
Bu yapılan komut fazla verimli olmayabilir çünkü adam login yapmadan serverlar komutunu yazdırırsa anlamsız olur.En iyisi bir pusula verdirip, sunuculara gui yardımıyla yönlendirmek

peki teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl