Bu Zararlı Hayvanları Öldürmemiz Gerekir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SprayerSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 467
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SprayerSH

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
60
Minecraft
SprayerSH

Discord:

SprayerSH#5164

Merhaba, sizlere vicdansız insanlar tarafından aslanlara, timsahlara ve diğer hayvanlara atılan bir konudan bahsediceğim. Bu vicdansız kişiler otobüs ile birlikte gelip bu zararsız hayvanları yedirtiyorlar sadece bir miktar para için boş boşuna günah'a giriyorlar, hayvanlar ağlarken onlar izliyor ve gülüyor bunun neresi komik sizce? ben orda olsaydım onlara o hayvanları bırakmazdım tahmin ediyorum sizde.

Tabi bu hayvanlar zaten yemek bulabiliyor bu attığım şeyde gördüğünüz gibi fakat diğer vidioda ise zararsız hayvanları zırhlı araç ile gelip bırakan vicdansız insanlar bulunmaktadır keşke böyle şey olmasa, Keçinin bir çok yerini kafasını, ayağını, kollarını kopardılar.

Bu tür kötü insanların hiç ölümden sonraki hayatta korkusu yok mu? İnancı ne olursa olsun, gerçekten bu dehşet verici videoları izleyemedim :'(

Bir de onları bu canlıların önüne atmayı denemek lazım
bunu yapınca ne kadar cani de olsak bunu hak ediyorlar.

O Kaplumbağa'dan çıkan kan, horozun masum masum ölüşü ve keçinin ne olduğunu anlamadan Aslanlara yem olması
İnsanın içini acıtıyor.

cidden çok dehşet verici. onların düşüncesi sadece bu dünyanın oldugu :(. keşke onlarda bizler gibi düşünebilse

Bunun gibi insanlar maalesef ki her zaman olacaktır. Bunu engellemenin tek yolunun bilim olduğunu düşünüyorum. Psikiyatri ve psikoloji alanlarında rehabilitasyon sisteminin gelişmesi ve gerekirse de değişmesi, ardından bu tür insanların düzeltilmesi kanaatindeyim. Bir gün herkes anlayacak ki aslında çözümümüz bilim yolunda. Şuana kadar yapılan araştırmaların bir kısmına(belki de yarısına) göre bunun gibi kişilerin ceza alması (katiller, seri katiller, çocuk istismarcıları vs. ama bunun için de geçerli olduğunu varsayıyorum.) durumu iyileştirmekten çok daha da kötüye sürüklemiş, beyinde fiziksel olarak olsun, psikolojik olarak olsun zarar verebilmiştir. Ceza her zaman çözüm değildir, evet böyle kişileri gördükçe içimizden onları ağır cezalandırmak, hatta belki öldürmek geliyor. Şuanda çözüm olarak bu gösterilse de dediğim gibi rehabilite edilip bu insanların da genel toplumun vicdanına katılmasını sağlamak en iyi çözüm olacaktır. Belki yarın olmayacak bu, ama bir gün, teknolojiler de geliştiğinde bunun mümkün olacağını söyleyen bilim insanları var ve ben de buna katılıyorum. Yazdıklarımdan kesinlikle bu insanları savunduğum gibi bir şey çıkmasın. Savunmuyorum, bir hayvan sever olarak da gerçekten çok üzülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl