Bu zamanda reklam verilecek en iyi yayıncılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crayenn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crayenn0

play.macestier.com
Sunucu Sahibi
Elmaslar
69
Minecraft
Crayenn

Discord:

crayenn

Bu zamanda sizce reklam verebileceğimiz en iyi yayıncılar kimlerdir ?

Darknesse69

Bu zamanlarda youtube yayıncılarına reklam verilmesinin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Twitch üzerindeki orta düzey minecraft yayıncıları ile anlaşarak güzel reklam anlaşmaları yapabileceğinizi düşünüyorum.

Bu zamanlarda youtube yayıncılarına reklam verilmesinin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Twitch üzerindeki orta düzey minecraft yayıncıları ile anlaşarak güzel reklam anlaşmaları yapabileceğinizi düşünüyorum.
Oyun moduna göre değişir, örneğin skyblock modunda herkese reklam yaptırtabilirsin ama örneğin o modu zaten bilmesi gereken bir oyun modu ise Sunucunuza her telden mcyi bilen de bilmeyen de, kötü oynayanda iskelete 1v1 ölen de reklamcıdan doluşacağı için kitle bozulacak ve halihazırda o modu seven bilen insanlar bu kitle ile oynamak istemeyeceği için sunucudan soğuyabilirler. Reklam yaparken bu tarz şeylerin düşünülmesi lazım öyle vereyim yapsın oldu bitti diye basit düşünülmemeli böyle konular.

Örneğin gitti mc ile alakası olmayan bir yayıncıya atıyorum YakupTV'ye testo taylana (misal) reklam verdi bir sunucu bütün yakuptv'den gelenler sunucuya doluştu bu sefer ortam bozulacak illaki, MC ile alakalı olan yayıncıda bile hani o modu önceden bilmezse dediğim gibi yine bozulacak. (oyuncular bilmediği moda girince of bilmiyorum ya diyip bir süre sonra sıkılıp çıkıyor öğrenmek yerine genelde en azından yeni nesiller) MC yayıncısı izleyenler genelde mc oynamıyor zaten kendileri veya multiplayerda fazla bilgi sahibi olacak kadar oynamıyor bir çok yayın izleyen insanlar.

Ünlü insanlara genelde atıyorum Kıyafet Markasıysan, Gıda Yiyecek Markasıysan sponsor olursun/reklam yaptırtırsın sunucu işlerinde pek mantıklı olmuyor bunlar bence, tek mantıklı işleyişi dediğim gibi Çok Popüler bir oyun modu içeren sunucu ise (Survival,Skyblock) vb. yapılır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl