Çözüldü bu zamanda ozel itemli 1.16.5 skyblock acmak mantiklimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam senin anlamadığın şey hiçbir yerde olmayan sistemler diyorsun kara büyü ıvır zıvır bunlar her yerde var 15 20 tane olması önemli değil kendimizi avutmaya gerek yok bence bana bir sistem söyleyin hiçbir yerde olmayan?
aga ust duzey java biliyorum aklima gelen her ozelligide ekliyoeum eklemeden ve sunucuyu daha acmadan soylersem bazi zekiler bizden once ekler fln sıkıtnı

aga ust duzey java biliyorum aklima gelen her ozelligide ekliyoeum eklemeden ve sunucuyu daha acmadan soylersem bazi zekiler bizden once ekler fln sıkıtnı
hocam güldürmeyin lütfen siz söyleseniz söylemesenizde sunucuyu açacaksınız ve o sistemler yine bilinecek bu arada üst düzey java derken kendinize ait eklentiniz var mı?

Hocam senin anlamadığın şey hiçbir yerde olmayan sistemler diyorsun kara büyü ıvır zıvır bunlar her yerde var 15 20 tane olması önemli değil kendimizi avutmaya gerek yok bence bana bir sistem söyleyin hiçbir yerde olmayan?
karabuyu olabilir ama ben bize ozel buyuleren bahsetdim sadece

Kral baltalama veya karalama amacım yok ama daha Türkçeyi düzgün kullanamıyorsun. Merakımdan sordum çok basit ve saçma bir soru p0rn.xml nedir. Burda çok büyük bir kolpa atıyorsun özgün sistemler diyorsun So titanyum'da zaten bir ton karabüyü var
1716559536687.png

Böyle bir şeydi sanırım :)

hocam güldürmeyin lütfen siz söyleseniz söylemesenizde sunucuyu açacaksınız ve o sistemler yine bilinecek bu arada üst düzey java derken kendinize ait eklentiniz var mı?
kendime ait eklenti yapmak yerine istege ozel eklentiler yapiyorum discorddanda satiyoeum reisim ve acilinca gorulmesi hem ilgi ceker hemde prim kadmalarina azicik bile olsa engel olur adamlar aa bu eklentiyi buna ozenetek yapmislar dedirtebilrim?

kendime ait eklenti yapmak yerine istege ozel eklentiler yapiyorum discorddanda satiyoeum reisim ve acilinca gorulmesi hem ilgi ceker hemde prim kadmalarina azicik bile olsa engel olur adamlar aa bu eklentiyi buna ozenetek yapmislar dedirtebilrim?
Aslında pek öyle dedirtemezsiniz 2021 de trde ilk minecraft sunucularına gezegen sistemi getirmiştim sonra benden görüp herkese dağıttlar sonra eklentiyi kullanan kalmadı :D

Kral baltalama veya karalama amacım yok ama daha Türkçeyi düzgün kullanamıyorsun. Merakımdan sordum çok basit ve saçma bir soru p0rn.xml nedir. Burda çok büyük bir kolpa atıyorsun özgün sistemler diyorsun So titanyum'da zaten bir ton karabüyü var. Dediğin sistemlerin konusunu bile açmışlar forumda örneğin

Diğer forumlarda karabüyü skripti paylaşılmış 23 büyüsü var :D
aga skript ile yapcagimi kim soyledi adi ustunde bize ozel olcak ve telefonimdaki arizadna dolayi dokunmatik basmiyor o yuzden harflar yanlis cikiyor

sadece ben size acmanin mantikli olup olmadiginj sordum konudan sapmazsaniz sevinirim

sadece ben size acmanin mantikli olup olmadiginj sordum konudan sapmazsaniz sevinirim
hocam bence mantıksız ama yinede siz bilirsiniz her şey sizin kararınıza bağlı tuttururum diyorsanız iyi para kazanırsınız

hocam bence mantıksız ama yinede siz bilirsiniz her şey sizin kararınıza bağlı tuttururum diyorsanız iyi para kazanırsınız
zaten suanda 1 oyun modundan ihtiyacimiz olan miktari aldik 3 oyun modu daha acicaz amacim bi anda degil tek tek yapip her birinr ayri yayi ci cektirip diger oyun modlarinada sokmak bu sekilde yayinda 1den fazla oyun moduda tanitabilitim

zaten suanda 1 oyun modundan ihtiyacimiz olan miktari aldik 3 oyun modu daha acicaz amacim bi anda degil tek tek yapip her birinr ayri yayi ci cektirip diger oyun modlarinada sokmak bu sekilde yayinda 1den fazla oyun moduda tanitabilitim
Siz nasıl isterseniz öyle yapın hocam bir bildiğiniz vardır ki öyle düşünüyorsunuzdur başarılar dilerim

neyse konu kilit sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl