Çözüldü bu zamanda ozel itemli 1.16.5 skyblock acmak mantiklimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzYiyenUzumm

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
MuzYiyenUzum

Discord:

muzyiyenuzum

bu zamanda ozel itemli 1.16.5 skyblock acmak mantiklimi cok reklam verdircem butcemde aorun yok sunucuma yeni oyun modlari ekliyorum makinem de saglam java da biliyorum. eklenti vbde yapabilirjm ama skymi townymi boxpvpmi karar veremedim skyblock paketini yapdim

Benim düşüncem şuan bir çok skyblock sunucusu var ve herkes skyblocktan sıkılmış seviyede. Towny veya survival gibi sunucular şuan daha tutar kitleleri inanılmaz fazla.

Benim düşüncem şuan bir çok skyblock sunucusu var ve herkes skyblocktan sıkılmış seviyede. Towny veya survival gibi sunucular şuan daha tutar kitleleri inanılmaz fazla.
kk yavas yavas hub yapiyoruz ilk mod olaram bunu eklicrx 2. modda 1 hafta sonra eklicez?

99999 tane skyblock sunucusu var, bence artık skyblock sunucuları açılmamalı. Özgün içeriği olan sunucu kalmadı resmen

Bana burada insanların skyblockdan sıkıldığına dair hiç bir şey gösteremezsin, towny survival sunucular için ise çok uğraştırıcı kısacası ne açmak istiyorsan onu aç :)

hicbir sunucuda olmaya ozellikler bizde var ama tek bizde

skyblock aç ben açmadığıma pişmanım

15 16 tane bize ozel buyu olcak ekleyebilcrgimiz herseyi ekliyecez
Hocam senin anlamadığın şey hiçbir yerde olmayan sistemler diyorsun kara büyü ıvır zıvır bunlar her yerde var 15 20 tane olması önemli değil kendimizi avutmaya gerek yok bence bana bir sistem söyleyin hiçbir yerde olmayan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl