MuzYiyenUzumm
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- MuzYiyenUzum
Discord:
muzyiyenuzum
muzyiyenuzum
sadeceseckin
muzyiyenuzum
kk yavas yavas hub yapiyoruz ilk mod olaram bunu eklicrx 2. modda 1 hafta sonra eklicez?Benim düşüncem şuan bir çok skyblock sunucusu var ve herkes skyblocktan sıkılmış seviyede. Towny veya survival gibi sunucular şuan daha tutar kitleleri inanılmaz fazla.
respect0
Bana burada insanların skyblockdan sıkıldığına dair hiç bir şey gösteremezsin, towny survival sunucular için ise çok uğraştırıcı kısacası ne açmak istiyorsan onu aç :)Benim düşüncem şuan bir çok skyblock sunucusu var ve herkes skyblocktan sıkılmış seviyede. Towny veya survival gibi sunucular şuan daha tutar kitleleri inanılmaz fazla.
muzyiyenuzum
muzyiyenuzum
mod icin +80 tick skyblock dedi :dSkyblock sunucusu açıp tanınmış, kitle elde etmiş kişiler haricinde diğer skyların oynanması zor.
muzyiyenuzum
karabuyu sisemi varmi? birinde99999 tane skyblock sunucusu var, bence artık skyblock sunucuları açılmamalı. Özgün içeriği olan sunucu kalmadı resmen
muzyiyenuzum
.d evet ama kimsede olmayan eklentileri yapiyoruzdiscord tickine göre iş yapma tavsiyem
kugelbltz
yani saldırgan bi cevap vermiyorum şuan öyle algılanmasın, ama karabüyü ne? yani karabüyüden kasıt ne?karabuyu sisemi varmi? birinde
muzyiyenuzum
oyle degil aga bize ozel karabuyuler 0danVar kanka titanyum sistemlerini skyblocka mı ekliyecen kimsede yok diye. Her yerde var karabüyü
muzyiyenuzum
15 16 tane bize ozel buyu olcak ekleyebilcrgimiz herseyi ekliyecezVar kanka titanyum sistemlerini skyblocka mı ekliyecen kimsede yok diye. Her yerde var
sadeceseckin
Hocam senin anlamadığın şey hiçbir yerde olmayan sistemler diyorsun kara büyü ıvır zıvır bunlar her yerde var 15 20 tane olması önemli değil kendimizi avutmaya gerek yok bence bana bir sistem söyleyin hiçbir yerde olmayan?15 16 tane bize ozel buyu olcak ekleyebilcrgimiz herseyi ekliyecez
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!