Bu Yaz İçinde Aktif Olacak Sunucuma Yönelik Profesyonel Yetkili Ekibi Alımı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xYaqiz

Play.HypeNW.Com
Elmaslar
296
Minecraft
Yaqiz
⇤⇥
➥Önsöz
Hepinize merhaba ! Ben xYaqiz. Lafı dolandırmadan sizlere projemden ve hedeflerimden bahsetmek istiyorum. Ben sunucu yönetimi üzerinde kendimi bayağı ilerletmiş biriyim. İlk sunucumu 2016 yılının Ocak ayında "PvP" olarak açtım ve skriptler ile sunucuyu yönettik. O zamanlar bu kadar deneyimli olmadığımdan dolayı yetkili ekibimiz de haliyle küçüktü. Küçük derken kastettiğim şey deneyim,sayı,görev yapmadaki süreklilik ve azim gibi şeyler sıralanabilir. 2. sunucumu ise 2017 yılının nisan ayında "SoldierPvP" adı altında açtım. Sunucu online sayısı 30-40 arasında seyrediyor ve donor satışı oluyordu. Sunucu Plugin-Skript karışık bir şekilde ilerledi ve maddi yetersizlik sonucunda kapandı. Şimdi ise kendimi bayağı bir geliştirdim, büyük sunucularda moderator,senior moderator gibi rütbeler elde ettim ve bu süre zarfında haliyle bilgi birikimim arttı. Şu anda 12.06.2019 ve 3 gün önce internette bir plugin paketine rastgeldim. MCGamer sunucusunun birebir aynısının "Remake" versiyonuydu bu. Plugin editlemeyi bildiğimden eclipse üzerinden toplam 12 saat harcayarak sunucuyu geliştirdim ve bende yeniden bir sunucu açma fikri doğdu ve açacaktım da ! Fakat bunun için belli bir deneyimi olan bir ekip toplamak istiyorum ve bu ekibin projeye sadık kalmasını ve kurallara uyarak sunucumuzda oynayacak oyunculara oyun deneyimini maximum düzeyde yaşatmalarını istiyorum. Bundan dolayı bu profesyonel proje ekibine alım yaparken belirli şartlar koyuyorum. Aşağıda bulabilirsin ! Ha bu arada, hedeflerimden de hemen kısaca bahsedeyim ve fazla sıkmadan başvurun :) Hedefim: Türkiyede "öldü ölecek" seviyeye gelen PvP kitlesini kendi çapımda ayağa kaldırıp belli bir kitleye hitap etmek ve onların isteklerine göre sunucuyu şekillendirerek güzel yerlere gelmek..

➥Şartlar

- Discord
- Kaliteli bir mikrofon
- Deneyim (En Önemlisi)
- Akıcı Türkçe konuşma ve yazma
-14 ve üzeri yaş
-Lise 1 ve üzeri sınıf
- Youtube'a 60fps video yükleyecek kadar iyi bir bilgisayara sahip olmalısınız.

İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
Discord : Yaqiz#1492
adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu
**Not: Başvuru formu sadece "Moderator" alımları için geçerlidir. Geri kalan alımlar discord üzerinden yapılacaktır...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şu anda aktif olan yetkili alımları
Moderator
Developer (Geliştirici)

Youtuber (VIP)
MapMaker

Deneyimli olan herkes şansını denesin ! Bol şanslar..

Son düzenleme:
Başarılar

Son düzenleme:
Yanıtlarınızı bekliyorum...

Güncel++

Fikir güzel fakat PvP yani bilemiyorum açıkçası o kadar farklı oyun varken kimsenin PvP oynayacağını sanmıyorum
SkyWars BedWars vb oyunlarda zaten pvp yeterince var üzerine de birsürü özellik ekliyorlar tabi herkes onları oynar. PvP oynanmaz bence çok fazla uğraşmadan sunucu türünü değiştirin ilgimi çeken bir tür yaparsanız Hub gibi (ki hub sunucu kurmak kolay iş değil) ekibe katılma şansım olabilir. Oldukça deneyimliyimdir java biliyorum az çok çok karmaşık olmasada birşeyler yapabiliyorum, daha önce birsürü sunucum oldu, Mükemmelliyetçiyimdir birşeyi yapıyorsam her zaman daha iyisini yapmaya çalışırım.
Tekrardan söylüyorum daha güzel bir türde sunucu açarsanız ekibe katılabilirim Developer olarak.

Fikir güzel fakat PvP yani bilemiyorum açıkçası o kadar farklı oyun varken kimsenin PvP oynayacağını sanmıyorum
SkyWars BedWars vb oyunlarda zaten pvp yeterince var üzerine de birsürü özellik ekliyorlar tabi herkes onları oynar. PvP oynanmaz bence çok fazla uğraşmadan sunucu türünü değiştirin ilgimi çeken bir tür yaparsanız Hub gibi (ki hub sunucu kurmak kolay iş değil) ekibe katılma şansım olabilir. Oldukça deneyimliyimdir java biliyorum az çok çok karmaşık olmasada birşeyler yapabiliyorum, daha önce birsürü sunucum oldu, Mükemmelliyetçiyimdir birşeyi yapıyorsam her zaman daha iyisini yapmaya çalışırım.
Tekrardan söylüyorum daha güzel bir türde sunucu açarsanız ekibe katılabilirim Developer olarak.
Sunucunun PvP veya başka bir oyun modu olmasının gelecek kitleyi çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum ve ayriyetten bu proje öyle 1 2 ay aktif kalıp kapanıp giden projelerden olmayacak,ciddi ve profesyonel bir ekip topluyoruz şu anda. Deneyim seviyelerini bizzat objektif bir şekilde değerlendirip o şekilde röportaj aşaması dediğimiz kısma geçiyorlar (Moderatorlar). Röportajda bir nevi sesli mülakata giriyorlar ve oradan da başarılı bir şekilde ayrılırlar ise açılacak olan sunucumuzun kadrosuna dahil oluyorlar. Umarım sunucumuza developer olarak gelirsin çünkü şu anda en çok ihtiyacımız olan kısımdır..

Güncel!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl