Bu vds kaç kişi kaldırır?

Fursty26

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Fursty5

Discord:

fursty._.

Minecrafta ayırabildiğim ram : 14gb
Bungee:512 mb
Auth: 1,5 gb
Smp; 12 gb
Böyle bir vds var elimde işlemcim ryzen 9 9950x3d 6vcpu 16 gb ramin kalan 2 gb si OS kullanıyor ve bütün dünyalar chunky ile optimize edildi. Sorum şu bu vds 20 tps kaç kişi kaldırabilir? Ram tarafında nasıl bir upgrade yapmalıyım?

Tahminimce 20-25* kişi sorunsuz oynatır 30-35* gibilerde hafif gecikme olur 40-50 oynamaz*, fakat pluginler, optimize ayarlar ve sunucu vega işlemci yükü bu sayıyı etkiler.

50-60 görür diye düşünüyorum

Minecrafta ayırabildiğim ram : 14gb
Bungee:512 mb
Auth: 1,5 gb
Smp; 12 gb
Böyle bir vds var elimde işlemcim ryzen 9 9950x3d 6vcpu 16 gb ramin kalan 2 gb si OS kullanıyor ve bütün dünyalar chunky ile optimize edildi. Sorum şu bu vds 20 tps kaç kişi kaldırabilir? Ram tarafında nasıl bir upgrade yapmalıyım?
Dostum büyük bir sunucun olmasını planlıyorsan önerim hep ya 32 GB yada 64 GB'dır. Bir oyuncunun ortalama 300-500MB RAM yediğini düşünürsek (Bu rakam pluginlerin ne kadar event yakalaıp ne kadar büyük işlemlerden geçirdiğine göre değişir) 32 GB ilede çok rahat sunucunu sürdürürsün.

Dostum büyük bir sunucun olmasını planlıyorsan önerim hep ya 32 GB yada 64 GB'dır. Bir oyuncunun ortalama 300-500MB RAM yediğini düşünürsek (Bu rakam pluginlerin ne kadar event yakalaıp ne kadar büyük işlemlerden geçirdiğine göre değişir) 32 GB ilede çok rahat sunucunu sürdürürsün.
Sağolun hocam.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl