DangerYusuf
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 77
- Minecraft
- DangerYusuf
Discord:
DangerYusuf#6617
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kendi sunucum için bir skript oluşturdum Fakat lag yaparmı yapmazmı o konuda karar veremedim. Bu forumda bu tarz konularla alakalı bilgili olan kişilerin olduğunu biliyorum bu yüzden soruyorum. Kodlar şu şekilde:
Şimdi yukarıdada söylediğim gibi lag yaparmı yapmazmı veya fps drop girermi girmezmi karar veremedim çünkü burada sürekli bir döngü var.
Eğer lag veya fps drop yaparsa ne kadar etkiler veya belirli bir ram miktarı üzerinde lag yapmazmı bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
Lag konusunda hassas olduğum için böyle bir konu açma gereği duydum olağan üstü bir etkisi olduğunu düşünmüyorum elbette.
Bazı kısımları saklamak zorundayım yanlış anlamayın.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Şimdi yukarıdada söylediğim gibi lag yaparmı yapmazmı veya fps drop girermi girmezmi karar veremedim çünkü burada sürekli bir döngü var.
Eğer lag veya fps drop yaparsa ne kadar etkiler veya belirli bir ram miktarı üzerinde lag yapmazmı bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
Lag konusunda hassas olduğum için böyle bir konu açma gereği duydum olağan üstü bir etkisi olduğunu düşünmüyorum elbette.
Bazı kısımları saklamak zorundayım yanlış anlamayın.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.