Çözüldü Bu skript'te lag söz konusu olabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DangerYusuf

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
77
Minecraft
DangerYusuf

Discord:

DangerYusuf#6617

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda kendi sunucum için bir skript oluşturdum Fakat lag yaparmı yapmazmı o konuda karar veremedim. Bu forumda bu tarz konularla alakalı bilgili olan kişilerin olduğunu biliyorum bu yüzden soruyorum. Kodlar şu şekilde:

Screenshot_2.png

Şimdi yukarıdada söylediğim gibi lag yaparmı yapmazmı veya fps drop girermi girmezmi karar veremedim çünkü burada sürekli bir döngü var.
Eğer lag veya fps drop yaparsa ne kadar etkiler veya belirli bir ram miktarı üzerinde lag yapmazmı bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
Lag konusunda hassas olduğum için böyle bir konu açma gereği duydum olağan üstü bir etkisi olduğunu düşünmüyorum elbette.

Bazı kısımları saklamak zorundayım yanlış anlamayın.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu döngüyü 120 saniye değil de daha kısa bir zaman diliminde tekrarlatsaydınız lag yapardı.
Bu skriptte tek sorun yaratacak unsurun, aynı anda 15'ten fazla komut kullanılması olduğunu düşünüyorum.
Fazla TPS düşüreceğini sanmıyorum fakat ani fps drop yaratabilir. Eğer bunun da olmamasını istiyorsanız her komut satırının arasına şöyle bir satır ekleyin: wait 10 tick
10 tick, 0.5 saniyeye denk gelmektedir. Yani her komut kullanıldığında bu kadar bekleyecektir. Bu süreyi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası ben kullanırdım böyle bir skripti fakat lag konusunda hassassanız dediğim bekleme kodunu eklemenizi öneririm.

Bu döngüyü 120 saniye değil de daha kısa bir zaman diliminde tekrarlatsaydınız lag yapardı.
Bu skriptte tek sorun yaratacak unsurun, aynı anda 15'ten fazla komut kullanılması olduğunu düşünüyorum.
Fazla TPS düşüreceğini sanmıyorum fakat ani fps drop yaratabilir. Eğer bunun da olmamasını istiyorsanız her komut satırının arasına şöyle bir satır ekleyin: wait 10 tick
10 tick, 0.5 saniyeye denk gelmektedir. Yani her komut kullanıldığında bu kadar bekleyecektir. Bu süreyi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Çok fazla sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası ben kullanırdım böyle bir skripti fakat lag konusunda hassassanız dediğim bekleme kodunu eklemenizi öneririm.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim bazı kişiler bu tür şeyleri göz ardı etsede önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum.

boşu boşuna konsolu yorup daha fazla lag yapma
sk-holo kullan

boşu boşuna konsolu yorup daha fazla lag yapma
sk-holo kullan
Sk-addon kullanımını araştırdım fakat mevcut hologramdaki yazıları değiştirmeyi bulamadım nasıl yapıldığını öğretirmisin?

Merhabalar, Sorun çözüldü ise lütfen belirtiniz.

Sunucuda Raminiz Düşük Olabilir Veya Skript Laglı Olabilir

Sunucu Açacaksan Yardımda Bulunabilirim Merak Etme Ücretsiz :)
Discord CrazySansar#4837 bide elmas atarmısın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl