Bu sistem gereksinimleri ile Minecraft ta kaç fps alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keremarslan36

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Qoll

Discord:

Keream_36

Tx1650 I7 860 16gb Ram 256gb Ssd 4gb Gt740 23.6 Curved Çift Monitör Oyun Hazır Sistem​

Tredyoldq gördüm 12k Minecraft son sürümde kaç fps alırım Java sürümünde

Trendyol sistemlerini almayın, aldırmayın paranıza yazık

Hocam 12k ya çift monitör nasıl bir sistem önerirsiniz

Hocam 12k ya çift monitör nasıl bir sistem önerirsiniz
Şu anki piyasada 12k yerine minimum 20-30k bir sistem almanız çok daha akıllıca olur, sonuç olarak 12k fiyata toplanan bir sistem çok fazla sıkıntı yaratacağı için (hemde çift monitör) size ne yazıkki önerme yapmak gibi bir şey yapmak istemiyorum. Sonra şahsi küfürler genelde tavsiye eden kişiye gidiyo .d

o attığın sisteme sakın bulaşma, satın işlemci neredeyse 2000 yılında çıkan 1. nesil ve çok eski bir işlemcidir, Trendyoldan hazır sistem satın alıp paranızı boşuna harcamayın, bunun yerine hazır sistem satan daha iyi yerlere bakabilirsiniz.

Önermem kesinlikle paranıza yazık. Kalitesinden hiç memnun kalmazsınız ve uzun vadeli bir sistem değil kesinlikle. Onun haricinde 12kya kaliteli çift monitörlü bir sistem zor. Orta fiyatlı monitörlerden alsanız sadece iki monitör 6-8k arası tutacaktır, kasayı saymıyorum bile. Size önerim 4060lı sistemler itopya, sinerji, gaminggentr gibi sitelerde uygun fiyata düşebiliyor onları takip edebilirsiniz. Onun haricinde 1k ile klavye, yine 1k civarı kulaklık ve 1k civarı mouse alabilirsiniz. Toplam 30kya falan patlayacaktır ama uzun vadede sizi üzmeyecek bir sistem olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl