Bu Şarkıyı Dinleyince Direkt Çocukluğuma Gidiyorum Dediğiniz Şarkı Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.892
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selamlar MCTR Ailesi! 🎶

Hepimizin çocukluğunda dinleyince aklına hemen o günler gelen şarkılar vardır. TV’de, radyoda ya da oyun oynarken arka planda çalan, duyunca bir anda çocukluğa ışınlayan şarkılar…

Altına “bu şarkıyı dinleyince direkt çocukluğuma gidiyorum” dediğiniz parçayı yazın bakalım, nostalji trenini beraber sürdürelim 🚂✨

BEN BATMAN OLUCAM -Kaya Giray

Çağatay Akman - Gece Gölgenin Rahatına Bak
Açmışım şarkıyı SonOyuncuda son hız Skyblock'ta ada kasıyorum arkandanda sürekli bu tekrarlanıyor, ne zaman kulağıma gelse gözümün önünde o SonOyuncu zamanlarım canlanır.

Norm Ender - Sözler * oldu
bu şarkıyı açar kat kat kaktüs farmı çıkardım hala şarkıyı duyunca aklıma gelir

clarity foxes

Çağatay Akman - Gece Gölgenin Rahatına Bak
Açmışım şarkıyı SonOyuncuda son hız Skyblock'ta ada kasıyorum arkandanda sürekli bu tekrarlanıyor, ne zaman kulağıma gelse gözümün önünde o SonOyuncu zamanlarım canlanır.
Gece gölgemi olur diye konuștuğumuz eğlendiğimiz vakitlerden herkes illaki 1 kerede olsa dinlemișdir o zamanlar çok popülerdi severekte dinliyorduk

Norm Ender - Sözler * oldu
bu şarkıyı açar kat kat kaktüs farmı çıkardım hala şarkıyı duyunca aklıma gelir
Norm ender gibi bir șarkıcı aklımıza kazınmasında ne yapsın șuan çok dinlemesemde zamanında çok dinlerdik

Çocukluk döneminde yabancı șarkı dinleyen kiși görmek șașırttı beni o zamanlar dinlesem ben çok bi șey anlamazdım 😅 hep türkçe devam ettik
o zamanlar türkçe müzik dinleyen abime hiç akıl sır erdiremiyordum, yabancı müzikler küçüklüğümden beri ilaç gibi gelmiştir bana

o zamanlar türkçe müzik dinleyen abime hiç akıl sır erdiremiyordum, yabancı müzikler küçüklüğümden beri ilaç gibi gelmiştir bana
Çok doğru o zamanlar bir șey anlamasamda șuan banada çoğu ilaç gibi geliyor yabancı șarkıların çoğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl