Çözüldü Bu renk kodları nasıl yazılmakta?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guneyfener

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Örnek olarak vereceğim bir renk kodlaması bu şekilde, yerine farklı renk kodu girmek ya da rengini değiştirmek istiyorum ama bu renk kodları nasıl oluyor, nasıl yapılıyor anlayamadım html renk kodları veyahut minecraftın renk kodlarını girmek de işe yaramıyor...
§x§0§4§f§7§f§f§lG§x§0§7§d§4§f§f§lU§x§0§7§b§2§f§f§lN§x§0§2§9§6§f§f§lE§x§0§0§7§4§f§f§lY

Son düzenleme:
Bilgilendirme olarak geçiyorum, ben deneyerek sorunun cevabını kendim buldum;
Örneğin bir renk kodu #827717
Bu renk kodunu boşluklara belirttiğim sırayla girerseniz sorunsuz çalışıyor
§x§8§2§7§7§1§7§lG

Örnek olarak vereceğim bir renk kodlaması bu şekilde, yerine farklı renk kodu girmek ya da rengini değiştirmek istiyorum ama bu renk kodları nasıl oluyor, nasıl yapılıyor anlayamadım html renk kodları veyahut minecraftın renk kodlarını girmek de işe yaramıyor...
§x§0§4§f§7§f§f§lG§x§0§7§d§4§f§f§lU§x§0§7§b§2§f§f§lN§x§0§2§9§6§f§f§lE§x§0§0§7§4§f§f§lY
Merhabalar, gradient renkler için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
siteyi kullanabilirsiniz. Sizin istediğiniz yazı türünü aşağıdaki resimdeki yerden seçerek kullanabilirsiniz. İyi forumlar, iyi günler dileriz.
1670043035891.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl