Çözüldü Bu Pluginleri Nasıl Değiştirebilirim ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba MC-TR Ailesi
Sorunum Görseldeki Chatde Yazıyor

ALdzgB.jpg

Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Bide TitleManager da Bulunan World Saat Bölümünü Yani Bunu

r3o1ZP.png

Değiştirerek Ada Leveli Yapmak İstiyorum Komut Bölümü ise
2rVa1d.png

- &b&l+ &aAda Leveli Gibi Nereyi Değiştirmem Gerek Söylerseniz Sevinirim

Hepinize Kolay Gelsin.. İyi Forumlar..

Essentials.jar ı açıp messages_en.properties e girip ordan editleyebilirsiniz o nocry yazısını.

ada leveli içinde - '&b&l+ Ada Leveli > &e&l{askyblock_island_level} gibi yapabilirsiniz. öyle hatırlıyorum yanlışsa düzeltirim.

Essentials.jar ı açıp messages_en.properties e girip ordan editleyebilirsiniz o nocry yazısını.

ada leveli içinde - '&b&l+ Ada Leveli > &e&l{askyblock_island_level} gibi yapabilirsiniz. öyle hatırlıyorum yanlışsa düzeltirim.
Dediğini tam olarak anlayamadım essitials dosyanısınımı açacam yoksa jar dosyasımı (jar dosyasını acınca anlam veremedigim sembollerden baska bırsey cıkmıyor ) ?????????

essentials.jar ı winrar ile açarsan orda messages_en.properties oluyor onu editleyebilirsin.

Dediğini tam olarak anlayamadım essitials dosyanısınımı açacam yoksa jar dosyasımı (jar dosyasını acınca anlam veremedigim sembollerden baska bırsey cıkmıyor ) ?????????

essentials jar dosyasına sağ tıkla winrar ile aç messages_en.properties dosyasını aç istediğin kelimeyi ctrl+f ile arat değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl