Çözüldü Bu pluginler sunucumu çok yorar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mRLexReiz06

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
27
Merhabalar ben skyblock sunucusu açıcam 46 tane plugin var 6gb ram vericem bu pluginler fazla lag yaparmı ?

Spigot 1.8.8

Pluginler;

Plugins (46):WorldEdit, Skript, CustomOreGen, AWD, GroupManager, PlaceholderAPI, Websend, ClearLag, SkQuery, NametagEdit, MessageAnnouncer, WorldGuard, Skellett, asCMD, SkinsRestorer, ajParkour, MVdWPlaceholderAPI, AutoPickup, WildSkript, DeluxeMenus, Ping, ViaVersion, Vault, CrazyCrates, ChestShop, Essentials, ArmorStandTools, HeadDatabase, VipZero, SilkSpawners, ProtocolLib, NoCheatPlus, ASkyBlock, MoreFish, CrazyAuctions, EssentialsChat, IslandBorder, EssentialsSpawn, ShopGUIPlus, TitleManager, HolographicDisplays, WolvSK, Multiverse-Core, skRayFall, Shopkeepers,CrazyEnvoy

Skriptler

skript.png

Worldler

worldler.png

6 GB Ram'e göre bence gayet ideal. Fazla eklentin ve skriptin yok ve skriptlerin hatasız olması gayet iyi. Kastırmayacağını düşünüyorum fakat eğer aktiflik sayın çok artarsa ram yükseltmesi yapabilirsin ilerleyen zamanlarda.

Yormaz ancak yinede ayarlarının iyi yapılandırıldığından emin ol.

6 GB Ram'e göre bence gayet ideal. Fazla eklentin ve skriptin yok ve skriptlerin hatasız olması gayet iyi. Kastırmayacağını düşünüyorum fakat eğer aktiflik sayın çok artarsa ram yükseltmesi yapabilirsin ilerleyen zamanlarda.
Yormaz ancak yinede ayarlarının iyi yapılandırıldığından emin ol.
Çok teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

birşey sormak istiyorum mesela 6gb kaç oyuncuyu kaldırabilir veya daha fazlası

Son düzenleme:
Yormaz Çünkü Skript'te bi error yok çok güzel bişeydir bu.. world'larda bi sıkıntı yok.. 6GB uygundur..

46 plugin skyblock sunucusuna göre ideal duruyor ben pek lag yapcağını düşünmüyorum haritada çok yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl