Çözüldü Bu Pluginler Ne işe Yarıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 641

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

Birkaç tane plugin var, ne işe yaradıklarını bilmiyorum, Googleye isimlerini yazdım ama pek anlamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi? (sadece yanında '---------' işareti olan pluginlerin ne işe yaradığını açıklayın '+' olanları biliyorum.)

Ekli dosyalar

• resim_2022-07-02_022254492.png
    resim_2022-07-02_022254492.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 188
Commons bir API. Yani java ile bir eklenti kodlarken yardımcı olması için bir araç. ExploitFixer bir güvenlik eklentisi. Sunucuya gönderilmesi muhtemel zararlı crash paketlerini engelliyor. İllegalStack'de ExploitFixer gibi bir eklenti. Oyunda oluşan bazı açıkların kötü niyetli kullanılması ihtimaline karşı bir engel sağlıyor. PacketLimiter eklentisi bir oyuncudan sunucuya gönderilen paket sayısını sınırlandırıyor. Buda bir nevi sunucuyu korumak için. SirBlobmanCore'de bir API. Java ile eklenti geliştirme kısmında kullanılıyor. Skellet ve SkQuery Skript eklentisi için bir addon. Skript kodlarken orjinal eklentide olmayan yeni işlevler ekliyor.

Commons bir API. Yani java ile bir eklenti kodlarken yardımcı olması için bir araç. ExploitFixer bir güvenlik eklentisi. Sunucuya gönderilmesi muhtemel zararlı crash paketlerini engelliyor. İllegalStack'de ExploitFixer gibi bir eklenti. Oyunda oluşan bazı açıkların kötü niyetli kullanılması ihtimaline karşı bir engel sağlıyor. PacketLimiter eklentisi bir oyuncudan sunucuya gönderilen paket sayısını sınırlandırıyor. Buda bir nevi sunucuyu korumak için. SirBlobmanCore'de bir API. Java ile eklenti geliştirme kısmında kullanılıyor. Skellet ve SkQuery Skript eklentisi için bir addon. Skript kodlarken orjinal eklentide olmayan yeni işlevler ekliyor.
Teşekkürler ederim yardımcı olduğun için

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl