Bu Plugin'in Adı Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğin herkez saçmalamış. Bilmediğiniz şeyi neden yazmaya çalışıyorsunuz ki?

Dostum aradığın eklenti şu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücretli bir plugin ve benzeri de yok diye sanıyorum.
Armor stand işte armor standlerin isimleri ile çalışıyor plugin ne fark eder ki?
Plugini yükleyip izleyici moduna geçersen armorstandleri görebileceğine iddaya bile girebilirim.

Armor stand işte armor standlerin isimleri ile çalışıyor plugin ne fark eder ki?
Plugini yükleyip izleyici moduna geçersen armorstandleri görebileceğine iddaya bile girebilirim.

Dostum ben buna aksi çıkmıyorum burada adam hangi plugin diye sormuş siz hologramdı armorstand dı diyorsunuz.

Yorum yapan kişilerin hiç biri Kesinlike bu eklenti şu eklenti dememiş sadece fikrini söylemiş bu kadar uzatmaya gerek yok bence

Sanırım kafalar Armor stand tools ile yapılmış buyuk ihtimalde öyle

uzatmaya gerek yok bence salı verin

Bilmediğin şeyi adama yazıyorsun ve haklı olduğunu mu idda ediyorsun Allah aşkına biraz mantıklı düşün bence.
Dostum burda önemli olan bilip bilmemek değil. Yardım istemiş ve bizde nasıl yapabileceğine dair mantıksal yolları söyledik. Gereksiz yere uzatıp boş yapma.

Bilmediğin şeyi adama yazıyorsun ve haklı olduğunu mu idda ediyorsun Allah aşkına biraz mantıklı düşün bence.

Orda Dikkat Edersen Ağır Lafların Üzerine Konuşmuşum Ve Bilip Bilmememiz Önemli Değil Demişim.

Yani Lafı Yanlış Anlıyıp Hala İnsanlara Bu Muameleyi Yapman Yanlış.

NOT:Kimsenin Dediği Şeyler Yanlış Değil. Sadece Uzun Yoldan Anlatmışlar.

Fazla Uzatmayalım. Kendini Düzeltmen Dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl